.UTAHLA Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.UTAHLA Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

UTAHLA ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 261 cm     

Magasság: 88 - 110 cm    

Mélység: 91-188 cm

Fekvő felület: 128 x 198 cm

 

 

Modern megjelenésű-, a kényelmet maximálisan szem előtt tartó funkcionális sarokgarnitúra. Formavilága bármilyen nappalihoz illeszkedik. Az olyan részletek, mint az oldalában ívelt-, széles karfa, vagy a nagyméretű krómozott lábak, mind a mai kor trendjeit követik. Az állítható fejtámlák és a szintén állítható karfa lehetőséget nyújt, hogy ki-ki az igényeinek megfelelően szabja személyre kényelmét.

 

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- Állítható fejtámlák

- Állítható karfa

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Krómozott lábak

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

Jobbos, vagy balos állásban rendelhető –

Árajánlatkéréskor kérjük  szíveskedjen megadni,

hogy melyik állásban kérik elkészíteni

( Jobbos: az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész jobb kézre esik !! )
( Balos : az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész bal kézre esik !! )

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:220.900Ft.
Bruttó:280.540Ft.