.SPACELA Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.SPACELA Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

SPACELA ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 305 cm     

Magasság: 75 - 91 cm    

Mélység: 105 - 205 cm

Fekvő felület: 162 x 249 cm

 

 

Ez a garnitúra mind futurisztikus megjelenésével, mind méretével rászolgált a nevére. Formavilágát tekintve minden retró sci-fi rajongó számára kötelező darab!!! Természetesen azoknak is tökéletes választás ez a bútor, akik szimplán egy karakteres és tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkező, tágas fekhelyet biztosító, kényelmes, TV nézős bútordarabra vágynak.

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- Nyitást segítő szerkezet

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Krómozott lábak

 

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

Jobbos, vagy balos állásban rendelhető –

Árajánlatkéréskor kérjük  szíveskedjen megadni,

hogy melyik állásban kérik elkészíteni

( Jobbos: az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész jobb kézre esik !! )
( Balos : az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész bal kézre esik !! )

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:204.500Ft.
Bruttó:259.720Ft.