SOLA THERMOELASZTIKUS matrac, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

SOLA THERMOELASZTIKUS matrac

SOLA THERMOELSZTIKUS Matrac 80*200cm

 

Nagy jelentőséget tulajdonít az alváshigiéniának és a testvédelemnek pihenés közben? A technológiailag fejlett Sola termoelasztikus matrac könnyedén megfelel a legmerészebb elvárásainak, biztosítva az egészséges pihenést. A Sola modell egy termoelasztikus matrac, más mint az összes. Mi különbözteti meg? Töltelék típusa! Az erre a matractípusra jellemző 2 cm-es Visco habréteg mellett a Sola modell 1 cm vastag kókuszlappal, 5 cm vastag rugalmas HR habbal, valamint két réteg védőfilccel lett gazdagítva a matrac tetején és alján. Tartós zsebrugók és 2 cm-es latex anyag biztosítja a megfelelő rugalmasságot. Az ilyen fejlett töltési forma és a legjobb minőségű anyagok felhasználása azt jelenti, hogy a Sola termoelasztikus matracon támaszkodva a test megfelelően támaszkodik, a gerinc megkönnyebbül és védett a tartáshibákkal szemben. A Sola modell reagál a test nyomására és hőmérsékletére, így nemcsak a felhasználó által felvett pozícióhoz való maximális igazodást biztosítja, hanem a megfelelő légáramlást is, ami antiallergénné teszi ezt a modellt. A Sola modell egyfajta termoelasztikus matrac, amely még a legigényesebb felhasználóknak is örömet okoz. A széles méretválasztéknak köszönhetően a matrac könnyen illeszthető gyermekágyba és felnőtt hálószobába is, így biztosítva az egészséges, pihentető alvást. A matrac nem ad át rezgéseket, kellően rugalmas és kényelmes, valamint tökéletesen kontúrozott, ezért a Sola modellt választva a felhasználó zavartalan alvásra számíthat. Ha törődik egészségével, és fontosnak tartja a jó éjszakai alvást, fektessen be egy modern, első osztályú Sola termoelasztikus matracba, melynek köszönhetően megtapasztalhatja, mi az igazi kényelem.

Sola thermoelasztkus matracok legfőbb jellemzői:

•            H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100                   kg-ig.

•           24 cm magasság. (Visco hab + kókuszkarton + HR hab + filc távtartó + latex)- Két oldalas

•           A huzat 40 fokon mosható-le cipzárazható.

•           A méretek lehetnek (7 fajta méret):

             80x200cm, 90x200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm

•           A huzatok lehetnek (5 fajta huzat):

             Hypoallergenic, Aloevera, Medicott Silver, Silk, Cashmere + Velvet black

Összefüggés van a matrac keménység és a használó testsúlya között, minél nagyobb a testsúly, annál feszesebb matrac kell, hogy meg tudja tartani a tömeget. Azonban nem mindegy a testfelépítés sem, hogy a súlyhoz milyen testmagasság társul. Nem mindegy, hogy 160 vagy éppen 200 cm magassághoz társul pl. 120 kilogramm testsúly.

H tablazat

A fenti, részletesebb táblázatban tekinthető meg, hogy adott testsúlyhoz és magassághoz, testalkathoz milyen keménységű matrac illik.

Matrac keménységi skála:

•         H1 keménységű matrac – ez a kimondottan lágy matrac kategória, így   maximum 50 kilogrammos testsúlyhoz vannak ajánlva.

•         H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•         H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

•         H4 matrac keménység – a „súlyosabb egyéniségekhez” illő kemény matracok, 100 és 130 kg közötti testtömeggel rendelkezőknek biztosít stabil test támaszt.

•         H5 kemény matrac – ezek pedig az igazán kemény matrac, 130 kg feletti testsúlyhoz ajánlott ez a keménység.

 

Árajánlatkérés esetén a termékleírás alatt található legördülő menüben választható ki a kívánt méret és huzat !

A termékek rendelési feltételeiről ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.          

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:48.200Ft.
Bruttó:61.210Ft.

Elérhető opciók:

Matrac merete - huzata:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.