Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

Szállítási információk

Egyéni-önerős kiszállítás :

Szállítást egyénileg is lehet szervezni a beérkezésről történt tájékoztatás után. Telephelyünkről minden vásárlónknak lehetősége van a céges munkaidőnkben, hogy önmaga szállítsa el a már beérkezett bútorát. Ha önerős elszállítása mellett dönt akkor kérem gondoskodjon rögzítő és esetleges csomagoló anyagokról a biztonságos szállítás érdekében mivel cégünk nem vállal felelősséget a szállítás során keletkezett sérülésekre! Raktárunkból minden esetben sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a termékek a vásárlónak. Igény esetén, ha kéri és jelzi akkor nagyon szívesen segítünk a szállító járműbe való bepakolásban is ha időnk engedi.


A Budapesti címre történő kiszállítás:

Egy külsős szállító vállalkozó ajánlja magát:

RUDULY SÁNDOR
+36 20 3202 852


Nála lehet hátralékot is fizetni a helyszínen a bútor átvételét követően. Beérkezés után vele kell megbeszélni, hogy mikor, hova, mennyiért..... !!! (Lapra szerelt bútor száll. költsége: Háztól házig 9.700.-ft, lifttel egyszeri +1.000.-ft, lift nélkül +1.000.-ft emeletenként a felvitel. Ha összeszerelt bútor a szállítandó akkor mindenkit kérünk, hogy tájékozódjon a megadott tel. számon a szállítótól hogy mennyi a pontos összeg a szállítandó bútor mennyiségétől,nagyságától függően !) Raktárunkból sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a megrendelt termékek a szállítónak. Mivel a külsős szállítók nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük átnézni a termékeket az átvételkor mert a szállításból eredő sérülés az átvételt követően nem képez utólagos reklamációs vagy garanciális alapot.


A vidéki címre történő kiszállítás:

Egy külsős szállító vállalkozó ajánlja magát:

LADÁNYI BALÁZS
+36 20 9203 202


Beérkezés után vele kell megbeszélni hogy mikor,hova,mennyiért..... !!! (Lapra szerelt bútor esetén: általában a bútor érték 10%-ka a szállítási költség, minimum.15.000.-ft . Ha összeszerelt bútor a szállítandó akkor mindenkit kérünk, hogy tájékozódjon a megadott tel.számon a szállítótól hogy mennyi a pontos összeg a szállítandó bútor mennyiségétől,nagyságától függően !) Raktárunkból sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a megrendelt termékek a szállítónak. Mivel a külsős szállítók nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük átnézni a termékeket az átvételkor mert a szállításból eredő sérülés az átvételt követően nem képez utólagos reklamációs vagy garanciális alapot!


Bútor szerelés-telepítés:

Bútor összeszerelési igény esetén külsős vállalkozót, Sebestyén János szerelési részleg vezetőt, illetve címszervezőt kell keresni.

Az alábbi telefonszámon/e-mail kell érdeklődni nála a pontos szerelési költségről: +3620 9 722 236 / butortszerel@gmail.com

A kiszállási költség 7.000.-ft Budapesten és vonzáskörzetében. (A vidéki kiszállás költségét kérjük a megadott telefonszámon előre egyeztetni).

A szerelési költség konyhabútor esetén 8 000.-Ft/1 db elem-korpusz-váz (függetlenül attól, hogy mekkora méretű elemről van szó) Ezen árban benne van: ajtók, fiókok, fogantyúk, lábak, lábazatok, pántok, belső kiegészítők, polcok, munkalapok, párkánylécek szerelése, illetve a szekrények falra rögzítése, konyha gépek és mosogató beépítése. A hálózatokra kötés (víz, villany, gáz és lefolyó) nincs az árban!

Egyéb bútor szerelési költségét kérjük a megadott telefonszámon előre egyeztetni. Javasoljuk az összes költség tisztázását a szerelést megelőzően az utólagos félreértések elkerülése végett! Mivel a szerelők nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük a szerelést követően átnézni és minőségileg átvenni a munkát, mert a szállításból-szerelésből adódó sérülések nem képeznek utólagos reklamációs, garanciális alapot! (Természetesen a gyártók tudják pótolni a sérült alkatrészt, de annak külön költsége van.)

Bővebben: A szerelők egyenruhában, előre egyeztetett időpontban, a megbeszélt helyszínen, minőségi gépekkel és felhasznált anyagokkal, magas szintű kivitelezéssel végzik el a kért szerelést. A felszereléshez, illesztésekhez és szigeteléshez szükséges kiegészítők minden esetben rendelkezésre állnak a helyszínen a szerelők felszerelései között. Az összeszerelt elemeket a végleges helyükre mozgatva, precízen beállítva adják át használatra. A munka elvégezte után az általuk okozott szennyeződéseket (por,forgács,hulladék…) feltakarítják maguk után.

Az elvégzett munkára teljes körű garanciát és esetlegesen helyszíni károkért is felelősséget vállalnak. Így akár egy nap alatt vagy mennyiségtől függően esetenként két napon belül használatra kész, beüzemelt konyhát vagy szobabútort adnak át.
Gyártók
Új termékeink július hónapban
Nettó:2.400Ft.Bruttó:3.050Ft.
Nettó:1.500Ft.Bruttó:1.910Ft.
Nettó:1.200Ft.Bruttó:1.520Ft.
Nettó:900Ft.Bruttó:1.140Ft.
Nettó:600Ft.Bruttó:760Ft.
Nettó:600Ft.Bruttó:760Ft.
Nettó:1.300Ft.Bruttó:1.650Ft.
 

Bejegyzések a blogról