.ROZI TÖMÖRFA KONYHA "KRÉM" 135 CM_konyhabútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.13. és 20. között cégünk szabadság miatt zárva tart. Nyitás: 2020. július 20.

.ROZI TÖMÖRFA KONYHA "KRÉM" 135 CM_konyhabútor
[konyhabútor]

ROZI KONYHA "KRÉM" 135 CM összeállítás _konyhabútor

Antikolt oldal korpusz nélkül !!!

Szélesség 135 cm # Magasság 207 cm # Mélység 60 cm # Szín #KRÉM

A  ROZI  elemes konyhabútor család megjelenése a vidéki konyha belső kialakítását teszi lehetővé. Ezen konyhabútor család nagyszámú elemei között válogatva tervezheti meg álmai konyhájának berendezését és hozzájárulhat a tradícionális stílus létrehozásához bárki otthonában. A ROZI tömörfa konyhabútorok minden része, minden darabja kézzel készített tömör fenyőből van előállítva. Minőségi, új és nem újrahasznosított faanyagokból készül egy speciális, egyedileg kifejlesztett öregítési technológiával, melynek során a fa felületét valósághűen a kb. 100 éves felület képére öregítik. A felületkezelés része a pácolás, mely után illatos faviasszal kezelik, majd polírozzák a fát. Az eljárás során keletkezett repedések, kopások, egyenetlenségek és csomók a design részét alkotják és így nem képez  reklamációs probléma alapot . A szín lehet : krém, zöld és gerle-szürke. A stílus ötvözi a magyar népi motívumokat és a régi, kétkezi munkával készített paraszt bútorok speciális hangulatát is. Az öregítés antik hatást kölcsönöz így nemcsak vidéki lakások dísze lehet ez a konyhabútor család, hanem akár a modern otthonok konyháiba is beilleszthető.

 A bútor elemenként is rendelhető # A képen látható összeállítás elemei:

PL03B-D4M40-PL03K-D11/80-PL03J

PL01B-W2/40B-PL01K-W3S80-PL01J*

Az ár nem tartalmazza a munkalap és gépészet árát ! ! ! 

-Rendelhető FRONT színek:

# KRÉM,,ZÖLD,,GERLE SZÜRKE*

Az ajtós elemek csapódásgátló pántokkal szereltek.

-Rendelhető extrák: fiók-csapódás csillapító,munkalap,,munkalap összekötők,munkalap fordítók,-végzárók, de akár konyha-gépészet is (beépíthető-sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                             

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek.

- Antikolt oldalkorpusz lapokkal is rendelhető felár ellenében !

 

Az árajánlatkéréskor a megjegyzésben rendelhető egybefüggő alsó takaróléc és egybefüggő felső korona is - felár ellenében.

 

Az ajtókra rendelhető extra díszítés is tulipán, illetve szív motívummal, amelyeket a legördülő menüből lehet kiválasztani.

 

 

-A konyhabútor elemek össze szerelve érkeznek # Szakembereink kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:277.000Ft.
Bruttó:351.790Ft.

Elérhető opciók:

Rozi ajto diszites:Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:169.500Ft.Bruttó:215.270Ft.