ROZI D1SM/30 Jobbos_KONYHABÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

ROZI D1SM/30 Jobbos_KONYHABÚTOR
[konyhabútor]

ROZI D1SM/30 Jobbos _KONYHABÚTOR

Szélesség 30  cm  Magasság 82 cm  Mélység 50 cm

 

 

A  ROZI  elemes konyhabútor család megjelenése a vidéki konyha belső kialakítását teszi lehetővé. Ezen konyhabútor család nagyszámú elemei között válogatva tervezheti meg álmai konyhájának berendezését és hozzájárulhat a tradícionális stílus létrehozásához bárki otthonában.

A ROZI tömörfa konyhabútorok minden része, minden darabja kézzel készített tömör fenyőből van előállítva. Minőségi , új és nem újrahasznosított faanyagokból készül egy speciális, egyedileg kifejlesztett öregítési technológiával, melynek során a fa felületét valósághűen a kb. 100 éves felület képére öregítik. A felületkezelés része a pácolás, mely után illatos faviasszal kezelik majd polírozzák a fát. Az eljárás során keletkezett repedések, kopások, egyenetlenségek és csomók a design részét jelentik és így nem képez reklamációs probléma alapot. A szín lehet: krém, zöld és gerle-szürke. A stílus ötvözi a magyar népi motívumokat és a régi, kétkezi munkával készített paraszt bútorok speciális hangulatát is. Az öregítés antik hatást kölcsönöz, így nemcsak vidéki lakások dísze lehet ez a konyhabútor család,  hanem akár a modern otthonok konyháiba is beilleszthető.

 

 

 A bútor elemenként is rendelhető # 

 

 

Az ár nem tartalmazza a munkalap és gépészet árát ! ! ! 

 

 

-Rendelhető FRONT színek:

# KRÉM,,ZÖLD,,GERLE SZÜRKE*

Az ajtós elemek csapódás gátló pántokkal szereltek.

-Rendelhető extrák: fiók-csapódás csillapító,munkalap,,munkalap összekötők, munkalap fordítók,-végzárók, de akár konyha-gépészet is (beépíthető sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).

Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                             

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek.

-Az elem antikolt oldalkorpusz lapokkal is rendelhető. A leírás alatti legördülő menüből választható árajánlatkérés esetén!

 

 

Az árajánlatkéréskor a megjegyzésben rendelhető egybefüggő alsó takaróléc és egybefüggő felső korona is - felár ellenében.

 

Az ajtókra rendelhető extra díszítés is tulipán, illetve szív motívummal, amelyeket a legördülő menüből lehet kiválasztani.

 

 

 

-A konyhabútor elemek összeszerelve érkeznek # Szakembereink kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:38.570Ft.
Bruttó:48.990Ft.

Elérhető opciók:

Rozi ajto diszites:Rozi front szinek:Rozi oldalkorpusz tipus:Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:52.550Ft.Bruttó:66.740Ft.
Nettó:9.680Ft.Bruttó:12.290Ft.
Nettó:23.390Ft.Bruttó:29.700Ft.
Nettó:91.390Ft.Bruttó:116.070Ft.
Nettó:23.250Ft.Bruttó:29.530Ft.
Nettó:77.950Ft.Bruttó:99.000Ft.