.QUANTUM KONYHA 240cm-es konyhabútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.QUANTUM KONYHA 240cm-es konyhabútor
[konyhabútor]

QUANTUM KONYHA 240cm-es összeállítás_konyhabútor

Szélesség 240 cm # Magasság 207 cm # Mélység 60 cm # Szín #JERSEY/BEIGE MAT *

A bútor elemenként is rendelhető # A képen látható összeállítás elemei:D11/60 x2+D3M60+D11K60+W4B60 x4.

Az ár nem tartalmazza a munkalap és gépészet árát ! ! !

A képen bal oldalon látható hűtőbeépítőelem nem része az árnak de külön rendelhető (D14DL60) !!!

-Rendelhető QUANTUM FRONT színek:

# BEIGE MAT , VANILLA MAT , WHITE MAT

-Négy színből választható a korpusz:  

1.JERSEY 16mm vastag faforgácslap.*alapáras*  BLUM alap vasalatokkal, műanyag fogantyúkkal. 

2.GREY 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat, valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                              

3.LAVA 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat, valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.        

4. FEHÉR 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat, valamint az ajtó csapódás gátló mechanizmust és a fém-chrom fogantyúkat  is.

       

-Rendelhető extrák: ajtó és fiók-csapódás csillapító,munkalap,fém foganttyú-több méretben,vízzárók,munkalap összekötők,munkalap fordítók,-végzárók, de akár konyha-gépészet is( beépíthető-sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                             

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek ill. akár 3D-s tervező programmal is tudunk személyes megbeszélés keretén belül segíteni a tervezésben és megrendelésben.

A 3D-tervező program itt érhető el :      www.extom.com.pl/p,508,aranzacja.html

-A konyhabútor elemek lapra szerelve érkeznek # Szakembereink kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:195.090Ft.
Bruttó:247.760Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.