.PRINCELA 3ES KANAPÉ -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.PRINCELA 3ES KANAPÉ -Bútor
[3 SZEMÉLYES KANAPÉ]

PRINCELA 3ES KANAPÉ_Bútor

Szélesség: 280 cm     

Magasság: 85 cm    

Mélység: 100 cm

 

Időtálló megjelenés - valódi elegancia. Az angol sikk mostantól bárki számára elérhető. A bútorcsalád sarokgarnitúrából, 3 személyes-, 2 személyes kanapéból és fotelből áll. Nem szükséges ódon kastélyokba ellátogatni, a saját otthonában teremtheti meg az exkluzív szivar-, vagy golfklubok semmi máshoz sem fogható hangulatát. Elég ha benyit a nappalijába és ezzel a bútorkollekcióval a saját, megszokott környezetében élvezheti a stílust és a hamisítatlan-, irigylésre méltó eleganciát.

 

A bútor jellemzői:

- Hullámrugós ülőfelület PUR hab borítással

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Fa lábak

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:143.750Ft.
Bruttó:182.560Ft.

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:88.520Ft.Bruttó:112.410Ft.
Nettó:7.500Ft.Bruttó:9.530Ft.
Nettó:49.940Ft.Bruttó:63.430Ft.
Nettó:34.300Ft.Bruttó:43.560Ft.
Nettó:34.800Ft.Bruttó:44.200Ft.