POLIS ZSÁKRUGÓS matrac, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

POLIS ZSÁKRUGÓS matrac

POLIS ZSÁKRUGÓS Matrac 80*200cm

 

Hálószobát rendezne? Az ágy kiválasztásakor ne felejtse el a megfelelő matracot választani, amely garantálja az egészséges, pihentető alvást. A Polis zsebmatrac segít megfelelően megvédeni gerincét, maximális kényelmet biztosítva. Zsebmatracok Megfelelően beállított keménység jellemzi őket, ami kényelmes pihenést és a test stabilizálását jelenti fekvő helyzetben. A Polis modell olyan kiegészítő anyagokkal lett felszerelve, amelyek növelik a kényelem szintjét, és pozitív hatással vannak a matrac rugalmasságára és rugózására. Az alsó rész 2 cm vastag latex rétegből készült. A következő elem egy filc távtartó, amely a zsebrugók felső és alsó részét körbeveszi. A felső része kiváló minőségű, 2 cm magas HR habszivacsból készült, amely ráadásul stabilizálja a matracot. A modell kopás- és szennyeződésálló anyagból készült huzattal is fel van szerelve. A legújabb gyártási technológia alkalmazása azt jelenti, hogy a Polis zsebmatrac jó levegőkeringéssel rendelkezik, és nem halmoz fel port - ennek köszönhetően antiallergén. A matrac megfelelő töltete a használat közbeni kényelemérzet kulcsa. A Polis modell stabilitását és rugalmasságát fokozta a test pontszerű megtámasztása, amely tehermentesíti a gerincet és megfelelő helyzetben tartja, védve a tartáshibáktól. Ha szeretne gondoskodni a higiénikus, egészséges alvásról, válassza a Polis matracot – a szakemberek által ajánlott modellt, amely garantálja a rezgések csökkentését és a nagy terhelésekkel szembeni nagy ellenállást.

Polis zsákrugós matracok legfőbb jellemzői:

•            H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100                   kg-ig.

•           18 cm magasság. (HR hab + zsebrugó + filc távtartó + latex)- Egyoldalas

•           A huzat 40 fokon mosható-le cipzárazható.

•           A méretek lehetnek (7 fajta méret):

             80x200cm, 90x200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm

•           A huzatok lehetnek (5 fajta huzat):

             Hypoallergenic, Aloevera, Medicott Silver, Silk, Cashmere + Velvet black

Összefüggés van a matrac keménység és a használó testsúlya között, minél nagyobb a testsúly, annál feszesebb matrac kell, hogy meg tudja tartani a tömeget. Azonban nem mindegy a testfelépítés sem, hogy a súlyhoz milyen testmagasság társul. Nem mindegy, hogy 160 vagy éppen 200 cm magassághoz társul pl. 120 kilogramm testsúly.

H tablazat

A fenti, részletesebb táblázatban tekinthető meg, hogy adott testsúlyhoz és magassághoz, testalkathoz milyen keménységű matrac illik.

Matrac keménységi skála:

•         H1 keménységű matrac – ez a kimondottan lágy matrac kategória, így   maximum 50 kilogrammos testsúlyhoz vannak ajánlva.

•         H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•         H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

•         H4 matrac keménység – a „súlyosabb egyéniségekhez” illő kemény matracok, 100 és 130 kg közötti testtömeggel rendelkezőknek biztosít stabil test támaszt.

•         H5 kemény matrac – ezek pedig az igazán kemény matrac, 130 kg feletti testsúlyhoz ajánlott ez a keménység.

 

Árajánlatkérés esetén a termékleírás alatt található legördülő menüben választható ki a kívánt méret és huzat !

A termékek rendelési feltételeiről ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.          

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:35.840Ft.
Bruttó:45.520Ft.

Elérhető opciók:

Matrac merete - huzata:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:31.720Ft.Bruttó:40.290Ft.
Nettó:12.460Ft.Bruttó:15.830Ft.
Nettó:15.790Ft.Bruttó:20.050Ft.
Nettó:46.870Ft.Bruttó:59.520Ft.
Nettó:31.000Ft.Bruttó:39.370Ft.
Nettó:58.710Ft.Bruttó:74.560Ft.