..NVIT02 Asztal + 4x Snap S112 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

..NVIT02 Asztal + 4x Snap S112 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

..NVIT02 Asztal + 4 x Snap S112 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

Asztal Méretei: Szélesség: 140-180 cm #     Magasság: 77 cm #      Mélység:  90 cm #

Asztal szín:Alpesi fehér matt 

Szék MéreteiSzélesség: 49 cm #     Magasság: 85 cm #      Mélység:  55 cm #

Szék szín Tölgy váz / Grafit bársony kárpit

 

Tulajdonságok :

 

  • Az NVIT02 asztal tökéletesen passzol más színekhez, így számos lehetőség kínálkozik saját elrendezések kialakítására.A bútor 180 cm-ig egyszerűen és önállóan kihúzható szinkronvezető segítségével. Az asztal karcolásoknak, sérüléseknek, nedvességnek és magas hőmérsékletnek ellenálló laminált faforgácslapból készül.

 

 

Snap S112 szék - Bársony grafit kárpittal készült szék, tölgy színű lábakkal. Az élénk színek, a felhasznált anyagok és egyszerű formája a klasszikus és a modern ötvözete, ami azt jelenti, hogy nem lehet ellenállni a csábításnak, hogy lazítson rajta. A kárpit víz taszító,könnyen tisztítható.

A Snap- nemcsak modern dizájn, hanem kényelem is. Az egy elemből készült ülés és háttámla rugalmasságot és kényelmet garantál. A tömörfa lábak kereszt alakú szerkezete növeli a szilárdságát. A Snap székek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  

-max. terhelés 120 kg

A székek összerelve érkeznek, dobozolva. #Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:262.130Ft.
Bruttó:332.910Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.