..MWST4 Asztal+ 4x Snap S304 Szék Étkező garnitúra-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

..MWST4 Asztal+ 4x Snap S304 Szék Étkező garnitúra-BÚTOR

MWST4 Asztal+ 4x Snap S304 Szék *Étkező garnitúra-BÚTOR

Asztal Méretei: Szélesség: 160-240 cm #     Magasság: 78 cm #      Mélység:  90 cm #

Asztal szín:Catania matt tölgy / Fekete gyöngy matt dekor / Fekete matt láb

Szék MéreteiSzélesség: 49 cm #     Magasság: 85 cm #      Mélység:  55 cm #

Szék szín: Fekete váz / Mustár színű kárpit

Tulajdonságok :

  • Az MWST4 fémlábas modern asztal nem csak dizájn, hanem magas szintű kidolgozás és használati kényelem is. Az asztal eredeti formájában 160 cm hosszú, kinyitva 240 cm. A bútorok szinkronvezetővel vannak felszerelve , amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes kinyitást, erő alkalmazása nélkül. Az asztal lap anyaga laminált faforgácslap.Az asztalhoz két, egyenként 40 cm -es betét jár (a betétek mellékelve), így fokozatosan növelheti a hosszát. A betétek az asztallap alatt vannak elrejtve, nincs szükség további tárhelyre.Az egyszerű, időtlen forma, a szilárd kidolgozás és a fém visszafogott eleganciájának és a fa időtlen szépségének kombinációja kifejezővé teszi a belső teret, és sokféle elrendezésben működik.A bútorok funkcionalitását fém lábak biztosítják, amelyek növelik az asztal szilárdságát és stabilitását.

 

Snap S304 szék - egy dizájner szék Mustard Chic szövetből készült fekete lábakkal, amely mellett nem mész el közömbösen. A széken használt kárpit víztaszító és kisállatálló bevonattal rendelkezik, véd a folyadékok gyors kiszivárgása ellen, és fokozottan ellenáll az állati karmok okozta bolyhosodásnak, valamint a szőr nem tapad bele az anyagba, és ruhahengerrel könnyen eltávolítható.

A Snap- nemcsak modern dizájn, hanem kényelem is. Az egy elemből készült ülés és háttámla rugalmasságot és kényelmet garantál. A tömörfa lábak kereszt alakú szerkezete növeli a szilárdságát. A Snap székek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  

-max. terhelés 120 kg

A székek összerelve érkeznek, dobozolva. #Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:395.860Ft.
Bruttó:502.740Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.