..MWST06 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

..MWST06 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

..MWST06 Asztal + 4 x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

Asztal Méretei: Szélesség: 160-235 cm #     Magasság: 76 cm #      Mélység:  90 cm #

Asztal szín:Dab Riviera Jasny matt / Fehér magasfényű asztal lap

Szék MéreteiSzélesség: 49 cm #     Magasság: 85 cm #      Mélység:  55 cm #

Szék szín: Tölgy váz / Szürke textilbőr kárpit

 

Tulajdonságok :

 

  • Az MWST06  asztal egy asztal, amely mellett sok ember elfér egy találkozón, minden lakástulajdonos álma, a Lyon Jasny kollekcióból származó MWST06 megfelel ezeknek az elvárásoknak és teljesíti azokat. A Frontslide bővítőrendszerrel rendelkező MWST06 típusú asztal rendkívül könnyen kihajtható - a beépített emelőnek köszönhetően további betétek simán kicsúsznak az asztal egyik oldaláról, így az asztallap akár 235 cm-re meghosszabbítható.Az asztal előnye nem csak a Riviera Oak dekor gyönyörű színe a fehér fényes tetővel kombinálva, hanem az esztétikus megjelenés is. A bútor nedvesség- és karcálló laminált forgácslapból készült, ami befolyásolja a funkcionalitását.

 

 

Snap S110 szék - Textilbőr kárpittal készült szék, tölgy színű lábakkal. Az élénk színek, a felhasznált anyagok és egyszerű formája a klasszikus és a modern ötvözete, ami azt jelenti, hogy nem lehet ellenállni a csábításnak, hogy lazítson rajta. A kárpit könnyen tisztítható.

A Snap- nemcsak modern dizájn, hanem kényelem is. Az egy elemből készült ülés és háttámla rugalmasságot és kényelmet garantál. A tömörfa lábak kereszt alakú szerkezete növeli a szilárdságát. A Snap székek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  

-max. terhelés 120 kg

A székek összerelve érkeznek, dobozolva. #Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:398.110Ft.
Bruttó:505.600Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.