..MWST05 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

..MWST05 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

..MWST05 Asztal + 4 x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

Asztal Méretei: Szélesség: 85-170 cm #     Magasság: 77 cm #      Mélység:  85 cm #

Asztal szín:Fekete matt / Fehér magasfényű asztal lap

Szék MéreteiSzélesség: 49 cm #     Magasság: 85 cm #      Mélység:  55 cm #

Szék szín: Tölgy váz / Szürke textilbőr kárpit

 

Tulajdonságok :

 

  • Az MWST05  asztal modern, fém lábakkal ellátott asztal olyan kis belső terekbe ajánlható, ahol minden centiméter számít. Az asztal kialakítása azt jelenti, hogy nem fogja túlterhelni a belső teret, stabil, ugyanakkor könnyűnek és finomnak tűnik. Az asztalon két betét található (egyenként 42,5 cm), aminek köszönhetően fokozatosan növelhető a hossza a vendégek számával arányosan. A kiegészítő betétek nincsenek elrejtve az asztallap alatt, tárolásukra tökéletes lesz a gardrób alja. Az MWST05 asztal modern dizájnja tökéletessé teszi bármilyen belső térbe. Az asztallap laminált forgácslapból készült.

 

 

Snap S110 szék - Textilbőr kárpittal készült szék, tölgy színű lábakkal. Az élénk színek, a felhasznált anyagok és egyszerű formája a klasszikus és a modern ötvözete, ami azt jelenti, hogy nem lehet ellenállni a csábításnak, hogy lazítson rajta. A kárpit könnyen tisztítható.

A Snap- nemcsak modern dizájn, hanem kényelem is. Az egy elemből készült ülés és háttámla rugalmasságot és kényelmet garantál. A tömörfa lábak kereszt alakú szerkezete növeli a szilárdságát. A Snap székek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  

-max. terhelés 120 kg

A székek összerelve érkeznek, dobozolva. #Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:342.080Ft.
Bruttó:434.450Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.