MARCELLO LATEX+ZSÁKRUGÓS matrac, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

MARCELLO LATEX+ZSÁKRUGÓS matrac

MARCELLO LATEX+ZSÁKRUGÓS Matrac 80*200cm

 

Tartós matracot keres fejlett dizájnnal? A Marcello modell a  legújabb generációs latex matrac, amely javítja az alvás minőségét.A latex matrac jellemző tulajdonsága a nagy rugalmasság, rugalmasság és a nagy terhelésekkel szembeni ellenállás. A Marcello modell kialakítása emellett megfelelő támogatást és stabilitást biztosít a testnek alvás közben, valamint tehermentesíti a gerincet pihenés közben. Mindez a latexmatrac klasszikus elemeit innovatív megoldásokkal ötvöző konstrukciónak köszönhető. A Marcello matrac töltet egy 2 cm vastag latex rétegből, egy zsebrugóból és két réteg filcből áll, amelyek a rugók tetején és alján helyezkednek el, védik őket az idő előtti elhasználódástól és kényelmesen biztosítják a felhasználót. Az egész a legjobb minőségű anyagból készült, szennyeződésnek ellenálló burkolattal van ellátva. Marcello egy jó légáramlású modell. A matrac töltetének megfelelően megválasztott anyagai tükrözik a matrac rugalmasságát és az általa garantált kényelem szintjét. A latex réteg rugók kombinációjának köszönhetően a Marcello modell alkalmazkodik a testhez és nem adja át a rezgéseket, így biztosítva az egészséges, pihentető alvást. A matrac méreteinek széles választékának köszönhetően könnyen illeszthető a  gyermek és felnőtt hálószoba ágyaihoz is.Ha szeretne gondoskodni az alváshigiéniáról, és ugyanakkor tehermentesíteni szeretné a gerincet, fektessen be egy megfelelő matracba. A Marcello modell nem csak pihenés közben nyújt kényelmet, hanem megóv a tartáshibáktól is.

Marcello Latex és zsákrugós matracok legfőbb jellemzői:

•           H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•           15 cm magasság.(Latex + zsebrugó + filc távtartó)

•           A huzat 40 fokon mosható-le cipzárazható.

•           A méretek lehetnek (7 fajta méret):

             80x200cm, 90x200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm

•           A huzatok lehetnek (5 fajta huzat):

             Hypoallergenic, Aloevera, Medicott Silver, Silk, Cashmere + Velvet black

Összefüggés van a matrac keménység és a használó testsúlya között, minél nagyobb a testsúly, annál feszesebb matrac kell, hogy meg tudja tartani a tömeget. Azonban nem mindegy a testfelépítés sem, hogy a súlyhoz milyen testmagasság társul. Nem mindegy, hogy 160 vagy éppen 200 cm magassághoz társul pl. 120 kilogramm testsúly.

H tablazat

A fenti, részletesebb táblázatban tekinthető meg, hogy adott testsúlyhoz és magassághoz, testalkathoz milyen keménységű matrac illik.

Matrac keménységi skála:

•         H1 keménységű matrac – ez a kimondottan lágy matrac kategória, így   maximum 50 kilogrammos testsúlyhoz vannak ajánlva.

•         H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•         H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

•         H4 matrac keménység – a „súlyosabb egyéniségekhez” illő kemény matracok, 100 és 130 kg közötti testtömeggel rendelkezőknek biztosít stabil test támaszt.

•         H5 kemény matrac – ezek pedig az igazán kemény matrac, 130 kg feletti testsúlyhoz ajánlott ez a keménység.

 

Árajánlatkérés esetén a termékleírás alatt található legördülő menüben választható ki a kívánt méret és huzat !

A termékek rendelési feltételeiről ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.          

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:38.520Ft.
Bruttó:48.920Ft.

Elérhető opciók:

Matrac merete - huzata:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:43.470Ft.Bruttó:55.200Ft.
Nettó:17.300Ft.Bruttó:21.980Ft.
Nettó:94.350Ft.Bruttó:119.820Ft.
Nettó:60.050Ft.Bruttó:76.260Ft.
Nettó:41.720Ft.Bruttó:52.980Ft.
Nettó:50.260Ft.Bruttó:63.840Ft.