..LYOT03 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

..LYOT03 Asztal + 4x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

..LYOT03 Asztal + 4 x Snap S110 Szék Étkező Garnitúra-BÚTOR

Asztal Méretei: Szélesség: 140-180 cm #     Magasság: 76,5 cm #      Mélység:  85 cm #

Asztal szín:Riviera világos tölgy matt / Fehér magasfényű dekor

Szék MéreteiSzélesség: 49 cm #     Magasság: 85 cm #      Mélység:  55 cm #

Szék szín: Tölgy váz / Szürke textilbőr kárpit

 

Tulajdonságok :

 

  • A Lyon LYOT03  asztal egy nappali vagy étkező innovatív és eredeti belső teréhez készült.
  • Szinkron vezetőkkel felszerelve lehetővé teszi az asztal gyors és hatékony kibontását 180 cm-ig.A bútorok masszív lábait fehér doboz elem töri meg, mely finomságot és modernséget kölcsönöz a testnek. A bútorok karcolásoknak, sérüléseknek, nedvességnek és magas hőmérsékletnek ellenálló laminált lapból készültek.

 

 

Snap S110 szék - Textilbőr kárpittal készült szék, tölgy színű lábakkal. Az élénk színek, a felhasznált anyagok és egyszerű formája a klasszikus és a modern ötvözete, ami azt jelenti, hogy nem lehet ellenállni a csábításnak, hogy lazítson rajta. A kárpit könnyen tisztítható.

A Snap- nemcsak modern dizájn, hanem kényelem is. Az egy elemből készült ülés és háttámla rugalmasságot és kényelmet garantál. A tömörfa lábak kereszt alakú szerkezete növeli a szilárdságát. A Snap székek a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készülnek.  

-max. terhelés 120 kg

A székek összerelve érkeznek, dobozolva. #Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:226.390Ft.
Bruttó:287.520Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.