LAUREN HABSZIVACS matrac, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

LAUREN HABSZIVACS matrac

LAUREN HABSZIVACS Matrac 80*200cm

 

Az alvás közbeni kényelem a jó közérzet egyik fontos szempontja. Ha egészséges alvást szeretne biztosítani, fektessen be egy megfelelő szerkezetű matracba. A Lauren hab matrac tökéletes modell lesz. A poliuretán hab matracok nagyon népszerűek. Ez a kivitelezés egyszerűségének köszönhető, amely a felhasznált anyag kiváló minőségével párosul. A Lauren modell a 6 cm vastag T2542 habszivacs mellett további 2 cm magas HR profilozott habréteget kapott. Az egészet egy kiegészítő huzat borítja, amely megvédi a tölteléket a sérülésektől, biztosítva a matrac higiéniáját. Egy ilyen töltelékből álló készlet teszi a Lauren matracot az alvás közbeni maximális kényelmet garantáló matracok pódiumára. Nagy rugalmasságának köszönhetően ez a modell rendkívül ellenálló a deformációkkal és a csúnya üregek megjelenésével szemben a hosszú távú használat során. A termék jelentős előnye kétségtelenül az is, hogy a matrac nem ad át rezgéseket.A habszivacs matracok a legnépszerűbbek. Az egyszerű szerkezet rugalmasságot és jó hőszigetelést, valamint levegőkeringést jelent, ami a matracot levegőssé és "lélegzővé" teszi. Ez pedig garantálja a megfelelő tisztaság fenntartását, aminek köszönhetően a matrac teljesen biztonságos a gyermekek és az allergiások számára is. A Lauren modellt kitöltő kétféle hab használata a pihenés minőségét jelenti, garantálva az egészséges, pihentető alvást.Ha megfelelően szeretné ápolni a gerincét, szerezzen be egy stabil, megfelelően profilozott matracot, amely megtámasztja testét alvás közben. A Lauren habszivacs matrac biztosítja Önnek a megfelelő testhelyzetet fekvő helyzetben, ami a termék használatából fakadó elégedettség szintjét jelenti.

Lauren habszivacs matracok legfőbb jellemzői:

•            H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100                   kg-ig.

•           9 cm magasság.

•           A huzat 40 fokon mosható-le cipzárazható.

•           A méretek lehetnek (7 fajta méret):

             80x200cm, 90x200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm

•           A huzatok lehetnek (5 fajta huzat):

             Hypoallergenic, Aloevera, Medicott Silver, Silk, Cashmere + Velvet black

Összefüggés van a matrac keménység és a használó testsúlya között, minél nagyobb a testsúly, annál feszesebb matrac kell, hogy meg tudja tartani a tömeget. Azonban nem mindegy a testfelépítés sem, hogy a súlyhoz milyen testmagasság társul. Nem mindegy, hogy 160 vagy éppen 200 cm magassághoz társul pl. 120 kilogramm testsúly.

H tablazat

A fenti, részletesebb táblázatban tekinthető meg, hogy adott testsúlyhoz és magassághoz, testalkathoz milyen keménységű matrac illik.

Matrac keménységi skála:

•         H1 keménységű matrac – ez a kimondottan lágy matrac kategória, így   maximum 50 kilogrammos testsúlyhoz vannak ajánlva.

•         H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•         H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

•         H4 matrac keménység – a „súlyosabb egyéniségekhez” illő kemény matracok, 100 és 130 kg közötti testtömeggel rendelkezőknek biztosít stabil test támaszt.

•         H5 kemény matrac – ezek pedig az igazán kemény matrac, 130 kg feletti testsúlyhoz ajánlott ez a keménység.

 

Árajánlatkérés esetén a termékleírás alatt található legördülő menüben választható ki a kívánt méret és huzat !

A termékek rendelési feltételeiről ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.          

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:18.200Ft.
Bruttó:23.110Ft.

Elérhető opciók:

Matrac merete - huzata:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.