Kerti bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15. napjától 2019. január 7. napjáig raktárunk zárva tart. Ezen időszakban ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak január 7. napjától kezdődik.

Kerti bútor


KERTI BÚTOR

Kerti bútor Hogyan válasszunk kerti bútort? Nagyon nagy választékuk van, és a boltok különböző anyagból készült kerti bútorokat kínálnak - természetestől mesterségig. Megtalálható fa-kerti bútor, műanyag-kerti bútor, rattan-kerti bútor, polyrattan-kerti bútor, fonott-kerti bútor, bambusz-kerti bútor, fém-kerti bútor, öntöttvas vagy plexi-kerti bútor. Mi a technorattan kerti bútorokat vagy műrattan kertibútor néven is megtalálható termékeket forgalmazzuk, amelyek egyre népszerűbbek a kerti bútorok piacán. Kezdjük a műrattan vagy polyrattan kerti bútorok előnyeivel. Ezek közül a legfontosabbak a kerti bútorok átlagon felüli ereje, a külső tényezőkkel szembeni nagy ellenállás vagy akár vegyi anyagokkal is. Külső tényezőknek, UV-sugárzásnak, esőnek, hónak és szélnek is ellenállnak a polyrattan kerti bútorok, Ezek műrattan kerti bútorok nem színeződnek el és nem veszítik el természetes fényüket. Ezen kívül a kerti bútorok nem szívják fel az olyan anyagokat, mint a zsír, az alkohol, a kávé vagy akár a klór. Sikeresen állnak a kertben több évszakon keresztül.
A műrattanból vagy polyrattanból készült kerti bútorok második előnye az alacsony súlyuk. Az anyag könnyedsége azt jelzi, hogy könnyen és a kerti bútorok gyorsan áthelyezhetők helyről helyre és szabadon konfigurálhatók az igényeknek megfelelően. Ez különösen fontos a kertben, ahol gyorsan találkozhat előre be nem jelentett emberekkel, vagy nagyobb baráti társaságok is megfordulhatnak.
A műrattan-ból készült kerti bútorok felhasználói érezhetik, hogy kellemes tapintásúak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a polyrattan kerti bútor tervezői a természetből és a szőtt-fonott bútorokból indultak ki. Emellett a műrattanból készült kerti bútorok különböző színekben kaphatók, így minden környezethez igazíthatóak. Előnyük a problémamentes karbantartás, mivel nem igényelnek speciális karbantartást. A műrattanból vagy polyrattanból készült kerti bútorok tisztításához elegendő, hogy rendszeresen át törölje nedves és puha ruhával. A műrattanból készült bútorok mindenki számára vonzóak, főleg akik törődnek a környezetükkel mivel újrahasznosíthatóak is. A polyrattan kerti bútorok anyaga biztonságos anyag a természetes környezet számára, és teljesen újrahasznosítható. A készítmény nem tartalmaz mérgező anyagokat, így semmilyen módon nem fenyegeti a felhasználókat. Ezek a kerti bútorok tartósak és ideálisak nemcsak a belső térben, hanem a teraszon vagy a kertben is.  A műrattan/polyrattan kerti bútor anyaga könnyű polietilénből készült anyag, amely nagy tartósságú ,egy modern, kerti bútorok gyártására használt anyag. Szintetikus gyantából készül, ezért nevezik néha "szintetikus rattannak". A rattantól eltérően télen kívül tárolható. Az időjárási viszonyok miatt nincs torzítás vagy elszíneződés. A műrattan/polyrattan kerti bútor nem fél az esőtől, a hótól, az alacsony hőmérsékletektől és a magas hőmérsékletektől sem, ugyanakkor hasonlít a természetes rattan bútorokhoz. A műrattan innovatív megoldás, amely forradalmasította a kerti bútorok világát. Népszerűsége folyamatosan növekszik - a műrattan/polyrattan kerti bútorok egyre több követőt nyernek.


Gyártók
Új termékeink december hónapban
Nettó:8.400Ft.Bruttó:10.670Ft.
Nettó:13.300Ft.Bruttó:16.890Ft.
Nettó:122.010Ft.Bruttó:154.950Ft.
Nettó:97.340Ft.Bruttó:123.620Ft.
Nettó:97.340Ft.Bruttó:123.620Ft.
Nettó:139.550Ft.Bruttó:177.220Ft.
Nettó:179.870Ft.Bruttó:228.430Ft.
Nettó:88.200Ft.Bruttó:112.010Ft.
Nettó:29.820Ft.Bruttó:37.870Ft.
Nettó:49.670Ft.Bruttó:63.080Ft.