Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Időpontfoglalás tudnivalók

 

Fontos: A tervezés/kalkuláció maximális ideje 60 perc és csak előzetes időpontfoglalással lehetséges! Mivel ezen szolgáltatásunk ingyenes, ezért csak 1 típusú konyhabútor tervezésére/kalkulációjára van lehetőség! 3D-s látványterv készítésére sajnos nincs mód!

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra maximum 2 fő érkezzen!!!

A szolgáltatás a robinagyker.hu oldalon az Időpontfoglalás menüpontban érhető el.

Ezen a felületen kizárólag a foglalási képernyő tetején található szolgáltatásra (Tervezés/kalkuláció) lehetséges időpontot foglalni.

A naptárban az Önnek megfelelő, még szabad időpontra kattintva megjelenik a foglalási képernyő. A képernyő felső részén egy összefoglalás látható a tervezés/kalkuláció helyéről és idejéről.

A foglaláshoz képernyőn megjelenő űrlapot kell kitölteni, ahol a kötelező mezők a következők: Keresztnév, Vezetéknév, Email cím. A telefon mező kitöltése ugyan nem kötelező, de az Ön és a Robinagyker munkatársai közötti kommunikációt egyszerűsítheti, ezért kérjük telefonszámát a gyorsabb ügyintézéshez/kérdés tisztázáshoz mindenképpen adja meg. A rendszer figyelmeztetni fogja, hogy SMS értesítéseket is kaphat, ha megadja a telefonszámát, de jelenleg nem tervezünk SMS-t küldeni az időpontfoglalásról!

Amennyiben egyéb megjegyzést is szeretne fűzni a foglaláshoz, erre a leírás mezőben van lehetősége.

A Foglalás gombra kattintva a rendszer elkészíti az időpontfoglalást, melyről e-mailben visszaigazolást is küld. Kérjük szíves türelmét, mert lehetséges, hogy az email csak 1-2 óra múlva érkezik meg az Ön részére. Érdemes a SPAM mappát is leellenőrizni, mert esetenként a levelezőrendszerek ide továbbítják a Robinagyker oldaláról érkező leveleket.

Az űrlap kitöltésére és a foglalás véglegesítésére 5 perc áll a vevők rendelkezésére. Amennyiben az űrlap 5 perc alatt nem kerül kitöltésre, a foglalást nem fogja engedélyezni a rendszer.

A konzultációra 1 db időpontfoglalására van lehetőség, de ennek ellenére a többszörös kijelölés engedélyezése gomb lenyomásával +1 alternatív időpont is foglalható. (Kérjük, hogy a plusz időpontfoglalást csak indokolt esetben használja, mert ezzel más vevőktől veszi el a lehetőséget! Köszönjük együttműködését!)

A rendszertől kapott visszaigazoló emailben lehetősége van a már lefoglalt időpont törlésére is a Foglalás lemondása linkre kattintva. Ezután megjelenik egy kérdés, hogy valóban lemondja-e az időpontot, ahol az „Igen”re kattintva a lemondás megtörténik. Az időpont törléséről e-mailben ismét tájékoztatást kap.

 

 

Konyhatervezés/kalkuláció tudnivalók

 

Fontos: A tervezés/kalkuláció maximális ideje 60 perc és csak előzetes időpont foglalással lehetséges! Mivel ezen szolgáltatásunk ingyenes,ezért csak 1 típus tervezésére/kalkulációjára van lehetőség!

Annak érdekében, hogy a tervezés/kalkuláció hatékony legyen és a 60 perc időkeretbe beleférjen, kérjük, hogy az alábbi paramétereket vegye figyelembe és ezekkel az adatokkal érkezzen hozzánk:

Mekkora pontosan az a falfelület, ahová a konyhát szeretnék beépíteni (a falakat burkolás után kell mérni, sarok konyha esetén derékszögű-e a sarok?)

- Vízkiállás pontos helye, lesz-e mosogatógép, és az beépíthető-e, integrált vagy nem?

- Sütés-főzés pontos helye, a sütő toronyban lesz, vagy pult alatt?

- Lesz-e páraelszívó, és ha igen, ki lesz-e vezetve? (szabadon álló, kürtős vagy beépített készüléket terveznek?)

- A konyha belmagassága, illetve a felső elemek beépíthetősége miatt, ha van ablak annak pontos helye, mérete.

- Az alap pult magasság munkalappal együtt 86 cm, kell-e ettől magasabb pult?

- A konyhabútor beépítése után rá lehet-e látni a legszélső elem(-ek) oldalára, vagy bármely elem hátuljára?

 

Kérjük, hogy az Ön által elképzelt konyhabútorral kapcsolatosan a nálunk rendelhető konyhacsaládok áttekintése és típus kiválasztása után érkezzen hozzánk, amihez segítséget nyújthat az alábbi link: elemes konyhabútorok

 

A típus kiválasztásához felmerülő kérdések még az alábbiak lehetnek, amiről érdemes előre gondolkodni:

- Magas fényű legyen a front vagy matt?

- Fóliás legyen a front vagy festett?

- Klasszikus vagy modern stílusú legyen a front?

- Fogantyú nélküli vagy fogantyús konyha legyen?

- Milyen színvilágú frontokat szeretnének?

 

Időpont foglalást követően várunk mindenkit szeretettel a raktárunk bemutató részében, ahol az általunk forgalmazott konyhák mintái megtekinthetőek, kb. 40 folyóméter összeszerelt kirakati konyha formájában.

 

A konyhatervezés előtti fontos információ, hogy a Robi Nagykernek azonnal átvehető/elvihető/készleten tartott bútorai nincsenek.

A konyhabútorokat (és minden más típusú bútort is) közvetlenül a bútorgyáraktól, minden vevő egyedi igényei alapján rendeljük.

A típusonkénti aktuális beérkezési időről az ügyfélszolgálatunkon tud minden vásárló érdeklődni !

Gyártók
Új termékeink december hónapban
Nettó:23.300Ft.Bruttó:29.590Ft.
Nettó:23.300Ft.Bruttó:29.590Ft.
Nettó:13.900Ft.Bruttó:17.650Ft.
Nettó:13.900Ft.Bruttó:17.650Ft.
Nettó:57.800Ft.Bruttó:73.410Ft.
Nettó:57.800Ft.Bruttó:73.410Ft.
Nettó:57.800Ft.Bruttó:73.410Ft.
Nettó:23.000Ft.Bruttó:29.210Ft.
Nettó:17.300Ft.Bruttó:21.970Ft.
Nettó:59.800Ft.Bruttó:75.950Ft.

Bejegyzések a blogról