FRIBO WHITE FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

FRIBO WHITE FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz-Bútor

FRIBO WHITE FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz Bútor

 

Méretei: 200 / 17,8 / 83,8 szél./mag./mélys. cm.

 

A FRIBO BIALY egy igazán skandináv enteriőr, hangulatos légkörrel és modern, de csipetnyi nosztalgiával. A Fribo a minimalista és univerzális dizájn kvintesszenciája - fogantyú nélküli megoldás, teljes kihúzható fiókok és tökéletes geometria. A kollekció tölgyfa szín változatban is elérhető.

  • A bútorok egyszerű, minimalista formája beleillik a modern enteriőrbe, az alpesi fehér dekor pedig számtalan színkombinációt tesz lehetővé a szoba belsejében.Időtlen és univerzális, így bármilyen belső színsémát lehetővé tesz. Minden passzol a fehérhez.

  • A bútor fogantyú nélküli rendszerrel van felszerelve , amely növeli a bútorok használatának biztonságát és kényelmét.

  • A Fribo kollekció ABS élzárású laminált forgácslapból készül , ellenáll a nedvességnek, a karcolásoknak, a sérüléseknek és a magas hőmérsékletnek.

-Szín: Matt fehér korpusz / Matt fehér front 

(Biala AlpejskaBiala Alpejska)

# A bútor elemenként is rendelhető. # VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk. A szekrénysor lapra szerelve érkezik #A csomagok tartalmazzák a szerelék csomagot és a közérthető-egyszerű rajzos szerelési útmutatót.

Nettó:29.360Ft.
Bruttó:37.280Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.