FRIBO DAB FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

FRIBO DAB FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz-Bútor

FRIBO DAB FRIZ09 Ágyneműs fiók FRIZ01/FRIZ02 Ágyhoz Bútor

 

Méretei: 200 / 17,8 / 83,8 szél./mag./mélys. cm.

 

A FRIBO DAB egy igazán skandináv enteriőr, hangulatos légkörrel és modern, de csipetnyi nosztalgiával. A Fribo a minimalista és univerzális dizájn kvintesszenciája - fogantyú nélküli megoldás, teljes kihúzható fiókok és tökéletes geometria. A kollekció FEHÉR szín változatban is elérhető.

  • A bútorok egyszerű, minimalista formája beleillik a modern enteriőrbe, a TÖLGY dekor pedig számtalan színkombinációt tesz lehetővé a szoba belsejében.Időtlen és univerzális.

  • A bútor fogantyú nélküli rendszerrel van felszerelve , amely növeli a bútorok használatának biztonságát és kényelmét.

  • A Fribo kollekció ABS élzárású laminált forgácslapból készül , ellenáll a nedvességnek, a karcolásoknak, a sérüléseknek és a magas hőmérsékletnek.

-Szín: Matt DAB RIBBECK ZLOTY korpusz / Matt DAB RIBBECK ZLOTY front 

# A bútor elemenként is rendelhető. # VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk. A szekrénysor lapra szerelve érkezik #A csomagok tartalmazzák a szerelék csomagot és a közérthető-egyszerű rajzos szerelési útmutatót.

Nettó:30.590Ft.
Bruttó:38.850Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.