ESSEN TREND 2-ajtós, TELI+ÜVEGES FELSŐ szekrény 80 cm (WES/80)_konyhabútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

ESSEN TREND 2-ajtós, TELI+ÜVEGES FELSŐ szekrény 80 cm (WES/80)_konyhabútor
[konyhabútor]

ESSEN TREND 2-ajtós, TELI+ÜVEGES FELSŐ szekrény 80 cm (WES/80)_konyhabútor

-Magasság 72 cm # Szélesség 80 cm # Mélység 30 cm # 

 

 

- Rendelhető FRONT színek:

 

Lásd a fotókon.  Bialy/White (FEHÉR), Czarny/Black (FEKETE), CAPPUCCINO, Grafit (SÖTÉTEBB SZÜRKE) magasfényű

A Cappuccino és Grafit színű frontok laminált faforgácslap alapúak ABS élzárással, a Fekete és Fehér frontok MDF alapúak. A frontok 16mm vastagok, üveghatású, magas fényű akryl fóliával vannak bevonva.

 

-Két színből választható a korpusz:     

1.FEHÉR-BIALY PERLA 16mm vastag faforgácslap ABS élzárással és csillapított kivetőpántokkal (kivéve a fiókos és sarok szekrények). A korpusz szerelékcsomagja tartalmazza a szélességhez igazodó fém fogantyút is, valamint a lábazati takarólécet, melynek színe a korpuszéval megegyező.                              

2.BARNA-SONOMA CZEKOLADOWA 16mm vastag faforgácslap ABS élzárással és csillapított kivetőpántokkal (kivéve a fiókos és sarok szekrények). A korpusz szerelékcsomagja tartalmazza a szélességhez igazodó fém fogantyút is, valamit a lábazati takarólécet, melynek színe  a korpuszéval megegyező.             

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ESETÉN, A lenti legördülő menükből szíveskedjenek kiválasztani az adott elemnél megrendelni kívánt korpusz és front színt.

 

 

              A munkalap árát az alsó bútorelemek nem tartalmazzák. A munkalapot külön szükséges megvásárolni.

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek ill. személyes megbeszélés keretén belül szívesen segítünk a tervezésben és megrendelésben.

A 3D-tervező program itt érhető el :      www.extom.com.pl/p,508,aranzacja.html

 

- Egyéni igénytől és a bútorszerkezet kialakításától függően rendelhető extrák: ajtó és fiók-csapódás csillapító, munkalap, fém fogantyú-több méretben, vízzárók, munkalap összekötők, munkalap fordítók, -végzárók, de akár konyha-gépészet is ( beépíthető-sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                      

# A konyhabútor elemek lapra szerelve kerülnek leszállításra. #        

A szállításra és a szerelésre vonatkozó információkat megtalálja a képek alatt.

Külsős szakemberek kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. #

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

 

Figyelem: A gyártónak nem felróható reklamáció ha valaki esetleg rossz helyre fúrja a fogantyút az összeszereléskor !

 

 

Nettó:22.400Ft.
Bruttó:28.450Ft.

Elérhető opciók:

ESSEN TREND FRONTOK:ESSEN TREND KORPUSZ:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.