EMPORIUM (W4bs80ALU)1ajtós ÜV.FELSŐ ALUKERETES szek.80 cm_konyhabútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

EMPORIUM (W4bs80ALU)1ajtós ÜV.FELSŐ ALUKERETES szek.80 cm_konyhabútor
[konyhabútor]

EMPORIUM 1-ajtós ÜVEGES FELSŐ ALU KERETES szekrény 80 cm (W4bs 80 ALU)_konyhabútor

-Magasság 36 cm # Szélesség 80 cm # Mélység 30 cm # 

-Rendelhető FRONT színek:

-Ez az elem csak ALU ezüst színű front kerettel rendelhető !

 

-Négy színből választható a korpusz:     

1.JERSEY 16mm vastag faforgácslap.*alapáras*  BLUM alap vasalatokkal,műanyag fogantyúkkal. 

2.GREY 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                              

3.LAVA 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is. 

4.FEHÉR 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és acsillapított ajtó vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is. (a normál fiókos elemek még nem csapódás gátlósak!!!)               

-Rendelhető extrák: ajtó és fiók-csapódás csillapító,munkalap,fém foganttyú-több méretben,vízzárók,munkalap összekötők,munkalap fordítók,-végzárók, de akár konyha-gépészet is( beépíthető-sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                                                         

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek ill. akár 3D-s tervező programmal is tudunk személyes megbeszélés keretén belül segíteni a tervezésben és megrendelésben.

A 3D-tervező program itt érhető el :      www.extom.com.pl/p,508,aranzacja.html

-A konyhabútor elemek lapra szerelve érkeznek # Szakemberek kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:15.960Ft.
Bruttó:20.270Ft.

Elérhető opciók:

KORPUSZ SZÍNE:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.