DIANA SYSTEM 23 ASZTAL-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 4. és 20. között ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak augusztus 21. napjától kezdődik. Raktárunk 2018. augusztus 4. és 20. között zárva tart.

DIANA SYSTEM 23 ASZTAL-Bútor

DIANA SYSTEM 23 Asztal_Bútor

 

- Méretek: szélesség: 160/200 cm* Magasság: 75 cm* mélység: 90 cm**

 

-Elemenként rendelhető Klasszikus stílusú bútor család melynek korpusza laminált 16mm-es faforgácslapból,frontja pedig MDF díszkeretléccel készül.A lábak tömör fából készülnek.

 

-PINE SNOW (SOSNA SNIEZNA-világos fenyő) vagy DAB LEFKAS  színekben rendelhető. A monitor egyéni színfelbontás miatt nem vállalunk felelősséget ha nem egyezik meg az interneten választott szín az eredetivel amely mindig megtekinthető raktárunkban élőben !!!

 

 

Árajánlatkéréskor a megrendelni kívánt színt kérjük

a lenti legördülő menüből szíveskedjenek kiválasztani!

 

 

Szállítási jellemzők: Az elemek lapra szerelten kerülnek leszállításra kartoncsomagolással. Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból, akkor cégünk nem vállal felelősséget az esetleges, szállításból adódó sérülésekért.....

 

Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:56.630Ft.
Bruttó:71.920Ft.

Elérhető opciók:

DIANA SYSTEM SZINEK:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.