.DEANTE SABOR ZCB_A113 KERÁMIA MOSOGATÓTÁLCA, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.DEANTE SABOR ZCB_A113 KERÁMIA MOSOGATÓTÁLCA
[Mosogatótálca]

DEANTE SABOR ZCB_A113 KERÁMIA MOSOGATÓTÁLCA

 

 • Kivitelezés: fehér
 • Beszerelési mód: Süllyesztett
 • Anyag: kerámia
 • Minimális szekrényszélesség [mm]: 600
 • Hosszúság [mm]: 1010
 • Szélesség [mm]: 510
 • Magasság [mm]: 220
 •  
 • FIGYELEM! Mielőtt a mosogató beépítéséhez lyukat vágna a pultba, vegye figyelembe a megvásárolt modell tényleges méreteit.
 • A kemény és tartós kerámia nem veszíti el tulajdonságait a hosszú használat során sem
 • Mosogatógép-csatlakozással ellátott szerelvényekkel felszerelt mosogató
 • Automatikus lefolyóelzárással ellátott szifonok
 • A kivételesen tágas és mély medencébe még a sütőből kivett tálcák is elférnek
 • Dedikált-rendelhető tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására
 • Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére

 

 

 

Széria SABOR
Garancia [év] 2 
EAN 5907650878094
Cikkszám ZCB_A113
MOSOGATÓ
Kivitelezés fehér
Felület típusa matt
Anyag kerámia
Beszerelési mód Süllyesztett
Mosogatómedencék száma 1
Minimális szekrényszélesség [mm] 600
Szélesség [mm] 510
Hosszúság [mm] 1010
Magasság [mm] 220
A medence mélysége 1 [mm] 185
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - hossz [mm] 990
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - szélesség [mm] 490
Tartozékokkal felszerelve igen
Leeresztő átmérője 3.5''
Kész furatok száma 2
Előfúrt lyukak száma 0
LEERESZTŐ KÉSZLET
Kivitelezés acél
Dugó típusa automatikus
Helytakarékos szifon Space saver igen
Mosogatógép/mosógép csatlakoztatható igen
 
 

FIGYELEM! Mielőtt a mosogató beépítéséhez lyukat vágna a pultba, vegye figyelembe a megvásárolt modell tényleges méreteit.

 

A mosogató beépítése a megfelelő lyuk előkészítésével kezdődik, amelybe a mosogatót be kell helyezni. Ehhez rajzolja le a mosogató alakját a munkalapon, majd rajzoljon egy azonos alakot 10 mm-es eltolással befelé. Ennek eredményeként az így kapott lyuk 10 mm-rel kisebb lesz, mint a mosogató méretei. A rajzolt vonal belső oldalán egy lyukat kell kivágni. A beillesztett mosogatót az így előkészített lyukba kell helyezni, és az esetleges egyenetlenségeket ki kell egyenlíteni.

A kemény és tartós kerámia nem veszíti el tulajdonságait a hosszú használat során sem

 

A kerámiatermékeket a kemencében alakítják ki, majdnem} 1200 Celsius-fokos hőmérsékleten, ezért jellemző rájuk a különleges keménység és ellenállás. nagy színtartóssággal rendelkeznek és még több éves használat után sem veszítik el a színüket. Fontos megjegyezni, hogy nem vesznek át olyan szagokat, mint a halszag. Nem lépnek reakcióba a konyhában használt vegyi anyagokkal. A kerámiatermékek {fő jellemzője azonban a sima felület, amely megakadályozza a vízkő lerakódását és megkönnyíti a víz szabad lefolyását a mosogató felületéről. A kerámiatermékek természetes {nyersanyagokból készülnek, ezért ésszerű megoldás a környezettudatos emberek számára.}

Automatikus lefolyóelzárással ellátott szifonok

 

Az automatikus leeresztőrendszer lehetővé teszi a leeresztés szabályozását egy gombbal. A mosogatón csak egyetlen diszkrét vezérlőelem található. Ennek a technológiának fontos előnye, hogy egyetlen mozdulat elegendő a lefolyó azonnali feloldásához, anélkül, hogy vizes lenne a keze.

A kivételesen tágas és mély medencébe még a sütőből kivett tálcák is elférnek

 

A modern mosogatók a konyhai tér maximális kihasználásának divatjához illeszkednek. Ugyanazokkal a méretekkel lehetővé teszik, hogy több minden elférjen a belsejükben. A főzés szerelmesei minden bizonnyal elégedettek azzal a ténnyel, hogy nagyon mély és tágas medencéik erőfeszítés nélkül lehetővé teszik nemcsak a nagy edények, hanem még a sütőből kivett sütőlapok vagy a hűtőszekrényből kivett polcok mosogatását is! A több hely megkönnyíti az edények forgatását, és hasznos a kevésbé szabványos alkalmazásoknál.

Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására

 

A speciális termékek használata biztosítja, hogy a felületek nem károsodnak és hosszabb ideig/hosszan simák maradnak, megkönnyítve a mindennapi tisztítást. A speciálisan kiválasztott összetétel a leggyakoribb szennyeződéseket nagyon/rendkívül hatékonyan távolítja el. Másrészt a készítmények kíméletesek a felület típusához (fém, gránit, kerámia és egyéb) anélkül, hogy kémiai reakcióba lépnének velük. A készítmények biológiailag lebomlóak, ezért veszélytelenek a környezetre nézve. A Deante tisztítószerekkel a kifogástalan rend fenntartása nagyon/kivételesen egyszerű lesz!

Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére

 

A mosogatót "Space Saver" szifonnal szerelték fel. Ha eddig bosszantotta a szifon használata. Ha zavarta, hogy a szekrények, csövek és könyöklők minden helyet elfoglalnak a szekrényben, ez a megoldás a konyhájában. A speciális kialakítás és a teleszkópos szerkezet lehetővé teszi, hogy beállítsa alakját/formáját a szifon igényeinek megfelelően. Ezáltal egyszerűen sokkal több helyet hozhat létre a szekrényben amelyet például a házi konzervek vagy a szemetes kosarak számára használhat. A szifonhoz mosógép vagy mosogatógép is csatlakoztatható. És ami a legfontosabb - a szifont készletben kapja!

 

 
 
A garaciajegy az alábbi linkre kattinta magyar nyelven is letölthető :

 

Fontos ! A termék beépítését megelőzően minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a katalógusban szereplő méretek és adatok a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A katalógusban szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a termékeken, különösen azok, színén és műszaki paraméterein változtassanak. Ezért kérjük, hogy a termékek megrendelése előtt a forgalomban lévő mosogatók pontos méretéről, műszaki paraméteréről, jellemzőiről és tartozékairól érdeklődjön a kereskedőnél. A tájékoztató az Európai Unió előírásain alapul.

Az általunk ajánlott külsős szakemberek házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát.

Szállítási és szerelési díjakról kérjük, hogy a vállalkozóknál érdeklődjenek.#

A honlapunkon található árak tájékoztatóak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

 

Nettó:190.020Ft.
Bruttó:241.330Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.