.DEANTE MOMI ZKM_T11A MOSOGATÓTÁLCA, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.DEANTE MOMI ZKM_T11A MOSOGATÓTÁLCA
[Mosogatótálca]

DEANTE MOMI ZKM_T11A MOSOGATÓTÁLCA

Termékvideok a linkekre kattintva: https://youtu.be/o36-9cptwyo                              https://youtu.be/K6LtHjnztUE     https://youtu.be/No2s6Ej2PzA

                                                                                            

 • Kivitelezés: antracit metál
 • Beszerelési mód: Süllyesztett, pult alá építhető
 • Anyag: gránit
 • Minimális szekrényszélesség [mm]: 450
 • Hosszúság [mm]: 670
 • Szélesség [mm]: 440
 • Magasság [mm]: 230
 •  
 • 18 év GARANCIA !!!
 • Harmonikus design
 • Mély medence
 • Pult alá is beépíthető
 • Gránit lefolyófedél
 • Automata klikk-klakk leeresztő
 • Vágódeszkával együtt - 1db !!!!
 • A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk álló
 • A hidrofób tulajdonsága taszítja a vízmolekulákat
 • Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére
 • Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására
 • Az ezüstionokkal dúsított felület fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik

 

 •  
 •  

Széria MOMI
Tervezői termék Igen
Tervező Katarzyna Łogwinienko, Wojciech Szmit
Garancia [év] 18 
EAN 5907650831167
Cikkszám ZKM_T11A
MOSOGATÓ
Kivitelezés antracit metál
Felület típusa matt
Anyag gránit
Beszerelési mód Süllyesztett, pult alá építhető
Mosogatómedencék száma 1
Minimális szekrényszélesség [mm] 450
Szélesség [mm] 440
Hosszúság [mm] 670
Magasság [mm] 230
A medence mélysége 1 [mm] 200
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - hossz [mm] 650
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - szélesség [mm] 420
Kivágás a munkalapban (függesztett) - hossz [mm] 630
Kivágás a munkalapban ( függesztett) - szélesség [mm] 400
Megfordítható igen
Tartozékokkal felszerelve igen
Leeresztő átmérője 3.5''
Kész furatok száma 2
Előfúrt lyukak száma 2
Kiegészítő jellemzők lefolyófedő mellékelve, vágódeszka mellékelve
LEERESZTŐ KÉSZLET
Kivitelezés acél
Dugó típusa automatikus, váltóval
Helytakarékos szifon Space saver igen
Mosogatógép/mosógép csatlakoztatható igen
 
 

Harmonikus design

A Momi mosdók a minimalizmus, az elegancia és a funkcionalitás esszenciája. Mindazoknak szól, akik nemcsak a stílust, hanem a harmóniát és a könnyedséget is értékelik. A forma egyszerűsége ellenére minden elemet úgy gondoltunk át, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű használhatósági követelményeknek.

Mély medence

Annak ellenére, hogy a külső méretek megmaradtak, MOMI mosogatóink meglepő kapacitást kínálnak, így a praktikum mestereivé válnak konyhájában. Könnyedén elférnek benne a nagy fazekak vagy az egyenesen a sütőből kivett tepsik, felbecsülhetetlenül értékes helyet kínálva, ami kényelmet és cselekvési szabadságot jelent.

Pult alá is beépíthető

A pult alá történő beépítési lehetőség a kínálatunkban szereplő mosogatók egyik legfontosabb jellemzője. Ez egy egyre népszerűbb trend, mivel az esztétikumot és a funkcionalitást egyaránt ötvözi.

Gránit lefolyófedél

Ugyanabból az anyagból készült, mint a mosogató, így tökéletesen illeszkedik hozzá, egységes és harmonikus egészet alkotva. Ez az apró részlet nagyban növeli a konyha esztétikáját , és a kifinomult elegancia légkörét teremti meg.

Automata klikk-klakk leeresztő

Elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik a gránit mosogató minimalista esztétikájához. Ez a stílusos gomb lehetővé teszi, hogy a lefolyót egy ujjmozdulattal azonnal bezárja vagy kinyissa.

Vágódeszkával együtt

Ez a sokoldalú deszka tökéletes helyet biztosít az ételkészítéshez - legyen szó akár zöldségek vágásáról, előételek tálalásáról vagy kulináris alkotások látványos bemutatásáról. Fokozott karcállósággal rendelkező HPL-anyagból készült.

A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk álló

A gránit kompozit a kvarc homok és a gyanták ideális arányú kombinációja. Ennek köszönhetően mosogatóink nemcsak ütésállóak, hanem hőállóak (250°C), elszíneződés- és termikus sokkállóak - az EN 13310 európai szabvány szerint. Nem veszik fel a szagokat, és hidrofób tulajdonságokkal rendelkeznek, így taszítják a vízrészecskéket. A gránit elegáns és időtlen, és a színek széles választékának köszönhetően szép megjelenését, hanem egyedi tulajdonságait is eredményezi.

A hidrofób tulajdonsága taszítja a vízmolekulákat

A víztaszító képesség a gránit egyik természetes jellemzője, amely nagyon hasznos|kívánatos|elvárt} a konyhában. A mosogató felülete visszaveri a vízcseppeket, ezért azok könnyedén lecsepegnek és magukkal viszik a szennyeződéseket. Mindez a mosogató tisztítását sokkal egyszerűbbé teszi, és nem kíván súrolást vagy speciális vegyszerek használatát.

Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére

A mosogatót "Space Saver" szifonnal szerelték fel. Ha eddig bosszantotta a szifon használata. Ha zavarta, hogy a szekrények, csövek és könyöklők minden helyet elfoglalnak a szekrényben, ez a megoldás a konyhájában. A speciális kialakítás és a teleszkópos szerkezet lehetővé teszi, hogy beállítsa alakját/formáját a szifon igényeinek megfelelően. Ezáltal egyszerűen sokkal több helyet hozhat létre a szekrényben amelyet például a házi konzervek vagy a szemetes kosarak számára használhat. A szifonhoz mosógép vagy mosogatógép is csatlakoztatható. És ami a legfontosabb - a szifont készletben kapja!

Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására

 

A speciális termékek használata biztosítja, hogy a felületek nem károsodnak és hosszabb ideig/hosszan simák maradnak, megkönnyítve a mindennapi tisztítást. A speciálisan kiválasztott összetétel a leggyakoribb szennyeződéseket nagyon/rendkívül hatékonyan távolítja el. Másrészt a készítmények kíméletesek a felület típusához (fém, gránit, kerámia és egyéb) anélkül, hogy kémiai reakcióba lépnének velük. A készítmények biológiailag lebomlóak, ezért biztonságosak a környezetre nézve. A Deante tisztítószerekkel a kifogástalan rend fenntartása nagyon/kivételesen egyszerű lesz!

Az ezüstionokkal dúsított felület fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik

 

A Deante által létrehozott antiszeptikus felületet fejlett nanorészecske-technológiával hozták létre, a legnagyobb tisztaságú ezüstionok felhasználásával. Ennek a fémnek az oldatát a gyártási szakaszban adják a masszához, amelyből később a mosogatókat kialakítják. Ennek eredményeként egyenletesen keveredik az egész termékben, lehetővé téve olyan tartósság és hatékonyság elérését, amely jelentősen meghaladja a csak a felső bevonat használatának paramétereit.

 
 
A garaciajegy az alábbi linkre kattinta magyar nyelven is letölthető :

 

Fontos ! A termék beépítését megelőzően minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a katalógusban szereplő méretek és adatok a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A katalógusban szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a termékeken, különösen azok, színén és műszaki paraméterein változtassanak. Ezért kérjük, hogy a termékek megrendelése előtt a forgalomban lévő mosogatók pontos méretéről, műszaki paraméteréről, jellemzőiről és tartozékairól érdeklődjön a kereskedőnél. A tájékoztató az Európai Unió előírásain alapul.

Az általunk ajánlott külsős szakemberek házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát.

Szállítási és szerelési díjakról kérjük, hogy a vállalkozóknál érdeklődjenek.#

A honlapunkon található árak tájékoztatóak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

 

Nettó:83.050Ft.
Bruttó:105.470Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.