.DEANTE MAGNETIC ZRM_N113 MOSOGATÓTÁLCA, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.DEANTE MAGNETIC ZRM_N113 MOSOGATÓTÁLCA
[Mosogatótálca]

DEANTE MAGNETIC ZRM_N113 MOSOGATÓTÁLCA

Termékvideo a linkre kattintva: https://youtu.be/s0Y58Sh95mM 

                                                                                            

 • Kivitelezés: Nero
 • Beszerelési mód: Süllyesztett
 • Anyag: gránit
 • Minimális szekrényszélesség [mm]: 600
 • Hosszúság [mm]: 820
 • Szélesség [mm]: 500
 • Magasság [mm]: 219
 •  
  • A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk álló
  • Automatikus lefolyóelzárással ellátott szifonok
  • Mosogatógép-csatlakozással ellátott szerelvényekkel felszerelt mosogató
  • A hidrofób tulajdonsága taszítja a vízmolekulákat
  • A kivételesen tágas és mély medencébe még a sütőből kivett tálcák is elférnek
  • Megfordítható mosogató - lehetőség a medence bal vagy jobb oldalra történő felszerelésére
  • A mosogató masszájába ágyazott mágnesek
  • Acél rács tartozik hozzá
  • Lehetőség van ehhez a modellhez tökéletesen illeszkedő kiegészítők vásárlására
  • Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére
  • Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására
  • Leghosszabb, 18 év garancia !!
    
  • Végig egységes színű
  • Lehetőség van olyan törlőrongynak szánt sín megvásárlására, amely tökéletesen illeszkedik ehhez a modellhez.
  • Lehetőség van olyan kampó vásárlására, amely tökéletesen illeszkedik ehhez a modellhez.

 

 •  
Széria MAGNETIC
Tervezői termék Igen
Tervező Katarzyna Łogwinienko, Magdalena Paszkowska
Garancia [év] 18 
EAN 5907650874737
Cikkszám ZRM_N113
MOSOGATÓ
Kivitelezés Nero
Felület típusa matt
Anyag gránit
Beszerelési mód Süllyesztett
Mosogatómedencék száma 1
Minimális szekrényszélesség [mm] 600
Szélesség [mm] 500
Hosszúság [mm] 820
Magasság [mm] 219
A medence mélysége 1 [mm] 205
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - hossz [mm] 800
Kivágás a munkalapban (beépíthető) - szélesség [mm] 480
Megfordítható igen
Tartozékokkal felszerelve igen
Leeresztő átmérője 3.5''
Kész furatok száma 2
LEERESZTŐ KÉSZLET
Kivitelezés Nero
Dugó típusa automatikus
Helytakarékos szifon Space saver igen
Mosogatógép/mosógép csatlakoztatható igen
 

A Deante gránit tulajdonságai: ütésállóság, magas hőmérséklet, elszíneződés, hősokk álló

A gránit kompozit a kvarc homok és a gyanták ideális arányú kombinációja. Ennek köszönhetően mosogatóink nemcsak ütésállóak, hanem hőállóak (250°C), elszíneződés- és termikus sokkállóak - az EN 13310 európai szabvány szerint. Nem veszik fel a szagokat, és hidrofób tulajdonságokkal rendelkeznek, így taszítják a vízrészecskéket. A gránit elegáns és időtlen, és a színek széles választékának köszönhetően szép megjelenését, hanem különleges tulajdonságait is eredményezi.

Automatikus lefolyóelzárással ellátott szifonok

Az automatikus leeresztőrendszer lehetővé teszi a leeresztés szabályozását egy gombbal. A mosogatón csak egyetlen diszkrét vezérlőelem található. Ennek a technológiának fontos előnye, hogy egyetlen mozdulat elegendő a lefolyó azonnali feloldásához, anélkül, hogy vizes lenne a keze.

A hidrofób tulajdonsága taszítja a vízmolekulákat

A víztaszító képesség a gránit egyik természetes jellemzője, amely nagyon hasznos|kívánatos|elvárt} a konyhában. A mosogató felülete visszaveri a vízcseppeket, ezért azok könnyedén lecsepegnek és magukkal viszik a szennyeződéseket. Mindez a mosogató tisztítását sokkal egyszerűbbé teszi, és nem kíván súrolást vagy speciális vegyszerek használatát.

A kivételesen tágas és mély medencébe még a sütőből kivett tálcák is elférnek

A modern mosogatók a konyhai tér maximális kihasználásának divatjához illeszkednek. Ugyanazokkal a méretekkel lehetővé teszik, hogy több minden elférjen a belsejükben. A főzés szerelmesei minden bizonnyal elégedettek azzal a ténnyel, hogy nagyon mély és tágas medencéik erőfeszítés nélkül lehetővé teszik nemcsak a nagy edények, hanem még a sütőből kivett sütőlapok vagy a hűtőszekrényből kivett polcok mosogatását is! A több hely megkönnyíti az edények forgatását, és hasznos a kevésbé szabványos alkalmazásoknál.

Megfordítható mosogató - lehetőség a medence bal vagy jobb oldalra történő felszerelésére

A mosogatóban lévő, gyárilag fúrt lyukaknak sok előnye van. Először is, lehetővé teszik, hogy kiválasszuk, melyik oldalra kerül a csepegtető, ezért a mosogató univerzális, megfordítható. A szerelés triviális, és elmarad a lyukak fúrásának szükségessége. {Ezenkívül a lyukak lehetőséget nyújtanak egy mosószeradagoló gyors beépítésére is. (mosogatószer-adagoló vagy automata dugó vagy mosogatószer-adagoló).

A mosogató masszájába ágyazott mágnesek

A mágneses mosogatók a vásárló számára nem látható oldalon mágnesekkel rendelkeznek. A termékek mágneses tulajdonságait acélkeretek rögzítésére és a mosogatók dedikált tartozékokkal való felszerelésére használják.

Acél rács tartozik hozzá

Az acél keretet egy praktikus polc választja el, amely lehetővé teszi, hogy a víz könnyen és gyorsan lefolyjon. A polc ideális hely a nedves szivacsnak vagy a cserépben lévő kisebb gyógynövényeknek. Mosogatószert is elhelyezhet rajta.

Lehetőség van ehhez a modellhez tökéletesen illeszkedő kiegészítők vásárlására

A mosogató opcionálisan kosarakkal, sínnel és rozsdamentes acélból készült kampóval is felszerelhető. Ha mosogatószert vagy konyharuhát tárol bennük, és elkülöníti azokat más tárgyaktól, növeli a higiéniát a konyhai munka során. Az oldalsó polcra szerelt kosarak praktikus tárolóhelyet biztosítanak a konyhai eszközök számára. A kampó és a sín külön is megvásárolható. A mosogatókhoz dedikált kiegészítők 3 kivitelben állnak rendelkezésre, amelyek közül választhat: szálcsiszolt acél, bianco és nero.

Helytakarékos szifon, többek között a hulladék szétválasztásának megkönnyítésére

A mosogatót "Space Saver" szifonnal szerelték fel. Ha eddig bosszantotta a szifon használata. Ha zavarta, hogy a szekrények, csövek és könyöklők minden helyet elfoglalnak a szekrényben, ez a megoldás a konyhájában. A speciális kialakítás és a teleszkópos szerkezet lehetővé teszi, hogy beállítsa alakját/formáját a szifon igényeinek megfelelően. Ezáltal egyszerűen sokkal több helyet hozhat létre a szekrényben amelyet például a házi konzervek vagy a szemetes kosarak számára használhat. A szifonhoz mosógép vagy mosogatógép is csatlakoztatható. És ami a legfontosabb - a szifont készletben kapja!

Dedikált tisztítószer, a felületek biztonságos tisztítására

A speciális termékek használata biztosítja, hogy a felületek nem károsodnak és hosszabb ideig/hosszan simák maradnak, megkönnyítve a mindennapi tisztítást. A speciálisan kiválasztott összetétel a leggyakoribb szennyeződéseket nagyon/rendkívül hatékonyan távolítja el. Másrészt a készítmények kíméletesek a felület típusához (fém, gránit, kerámia és egyéb) anélkül, hogy kémiai reakcióba lépnének velük. A készítmények biológiailag lebomlóak, ezért veszélytelenek a környezetre nézve. A Deante tisztítószerekkel a kifogástalan rend fenntartása nagyon/kivételesen egyszerű lesz!

Végig egységes színű

A szifon látható része a tömegében színezett, így sokkal ellenállóbb a sérülésekkel szemben. A matt fekete szín sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy bármilyen csaptelep kiviteléhez illeszkedjen.

Lehetőség van olyan törlőrongynak szánt sín megvásárlására, amely tökéletesen illeszkedik ehhez a modellhez.

A mosogató peremére akasztva a sín egy praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy rendszerezze a mosogatóhelyet. A termék könnyű összeszerelése és szétszerelése megkönnyíti a mosogató tisztítását/takarítását. Háromféle kivitelben kapható: szálcsiszolt acél, bianco és nero.

Lehetőség van olyan kampó vásárlására, amely tökéletesen illeszkedik ehhez a modellhez.

A kampóra akasztott szivacs, amely nem érintkezik más tárgyakkal, a mindennapi konyhai munka során fokozott higiéniát jelent, és értékes helyet takarít meg a konyhapulton vagy a mosogatóban. Háromféle kivitelben kapható: szálcsiszolt acél, bianco és nero.

 
 
A garaciajegy az alábbi linkre kattinta magyar nyelven is letölthető :

 

Fontos ! A termék beépítését megelőzően minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a katalógusban szereplő méretek és adatok a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A katalógusban szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a termékeken, különösen azok, színén és műszaki paraméterein változtassanak. Ezért kérjük, hogy a termékek megrendelése előtt a forgalomban lévő mosogatók pontos méretéről, műszaki paraméteréről, jellemzőiről és tartozékairól érdeklődjön a kereskedőnél. A tájékoztató az Európai Unió előírásain alapul.

Az általunk ajánlott külsős szakemberek házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát.

Szállítási és szerelési díjakról kérjük, hogy a vállalkozóknál érdeklődjenek.#

A honlapunkon található árak tájékoztatóak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

 

Nettó:96.900Ft.
Bruttó:123.060Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.