.CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 4. és 20. között ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak augusztus 21. napjától kezdődik. Raktárunk 2018. augusztus 4. és 20. között zárva tart.

.CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM

ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 302 cm     

Magasság: 91 cm    

Mélység: 183-211 cm

Fekvő felület: 125 x 255 cm

 

 

 

 

Nagyméretű, U alakú sarok, amely akár ülőbútorként, akár fekvőfelületként is egyaránt kényelmes. Elegáns ülőgarnitúra, amely bármilyen helyiség éke lehet. Kitűnő választás, ha nagyobb létszámú a család, vagy ha nagyobb baráti kör gyűlik össze rendszeresen. Ezzel a kényelmes sarokkal mindenkinek jut hely! Ha pedig fekhelyre van szükség a vendégek számára, néhány mozdulattal, gyorsan ággyá alakíthatjuk.

 

 

FIGYELEM!!!!

 

A képeken látható fejtámlák választható bútorelemek – nem képezik a garnitúra alap tartozékait. Kérjük, hogy amennyiben a fejtámlára is igényt tartanak, árajánlatkéréskor, jelezni szíveskedjenek, hogy 1, vagy 2 db fejtámlát kérnek a garnitúra kiegészítéseként!


 

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület PUR hab borítással

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Állítható fejtámlák (amennyiben kiegészítésként kéri a fejtámlát a vevő)

- Krómozott lábak

 

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:291.000Ft.
Bruttó:369.570Ft.