.CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

CORDOBALA 1,5BK_E_2F_OTM

ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 302 cm     

Magasság: 91 cm    

Mélység: 183-211 cm

Fekvő felület: 125 x 255 cm

 

 

 

 

Nagyméretű, U alakú sarok, amely akár ülőbútorként, akár fekvőfelületként is egyaránt kényelmes. Elegáns ülőgarnitúra, amely bármilyen helyiség éke lehet. Kitűnő választás, ha nagyobb létszámú a család, vagy ha nagyobb baráti kör gyűlik össze rendszeresen. Ezzel a kényelmes sarokkal mindenkinek jut hely! Ha pedig fekhelyre van szükség a vendégek számára, néhány mozdulattal, gyorsan ággyá alakíthatjuk.

 

 

FIGYELEM!!!!

 

A képeken látható fejtámlák választható bútorelemek – nem képezik a garnitúra alap tartozékait. Kérjük, hogy amennyiben a fejtámlára is igényt tartanak, árajánlatkéréskor, jelezni szíveskedjenek, hogy 1, vagy 2 db fejtámlát kérnek a garnitúra kiegészítéseként!


 

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület PUR hab borítással

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Állítható fejtámlák (amennyiben kiegészítésként kéri a fejtámlát a vevő)

- Krómozott lábak

 

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:305.550Ft.
Bruttó:388.050Ft.