.CORDOBALA 1,5BK_E_2F Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 4. és 20. között ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak augusztus 21. napjától kezdődik. Raktárunk 2018. augusztus 4. és 20. között zárva tart.

.CORDOBALA 1,5BK_E_2F Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

CORDOBALA 1,5BK_E_2F

ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 239 cm     

Magasság: 91 cm    

Mélység: 96 - 211 cm

Fekvő felület: 125 x 190 cm

 


Komfortos sarokgarnitúra, amely akár ülőbútorként, akár fekvőfelületként is egyaránt kényelmes. Elegáns garnitúra, amely bármilyen méretű helyiség éke lehet. Ezzel a kényelmes sarokkal könnyen belefeledkezhetünk a vendégekkel a beszélgetésbe! Ha pedig fekhelyre is szükség lenne a vendégek számára, nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, hiszen néhány mozdulattal, gyorsan ággyá alakíthatjuk.

 

FIGYELEM!!!!

 

A képeken látható fejtámla választható bútorelem – nem képezi a garnitúra alap tartozékát. Kérjük, hogy amennyiben a fejtámlára is igényt tartanak, árajánlatkéréskor, jelezni szíveskedjenek!


 

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Állítható fejtámlák (amennyiben kiegészítésként kéri a fejtámlát a vevő)

- Krómozott lábak

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

Jobbos, vagy balos állásban rendelhető –

Árajánlatkéréskor kérjük  szíveskedjen megadni,

hogy melyik állásban kérik elkészíteni

( Jobbos: az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész jobb kézre esik !! )
( Balos : az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész bal kézre esik !! )

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:229.800Ft.
Bruttó:291.850Ft.