.CORDOBALA 1,5BK_E_2F Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.CORDOBALA 1,5BK_E_2F Ágyazható SAROKGARNITÚRA -Bútor
[Sarokgarnitúra]

CORDOBALA 1,5BK_E_2F

ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 239 cm     

Magasság: 91 cm    

Mélység: 96 - 211 cm

Fekvő felület: 125 x 190 cm

 


Komfortos sarokgarnitúra, amely akár ülőbútorként, akár fekvőfelületként is egyaránt kényelmes. Elegáns garnitúra, amely bármilyen méretű helyiség éke lehet. Ezzel a kényelmes sarokkal könnyen belefeledkezhetünk a vendégekkel a beszélgetésbe! Ha pedig fekhelyre is szükség lenne a vendégek számára, nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, hiszen néhány mozdulattal, gyorsan ággyá alakíthatjuk.

 

FIGYELEM!!!!

 

A képeken látható fejtámla választható bútorelem – nem képezi a garnitúra alap tartozékát. Kérjük, hogy amennyiben a fejtámlára is igényt tartanak, árajánlatkéréskor, jelezni szíveskedjenek!


 

 

A bútor jellemzői:

- Ágyneműtartós

- Hullámrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Állítható fejtámlák (amennyiben kiegészítésként kéri a fejtámlát a vevő)

- Krómozott lábak

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

Jobbos, vagy balos állásban rendelhető –

Árajánlatkéréskor kérjük  szíveskedjen megadni,

hogy melyik állásban kérik elkészíteni

( Jobbos: az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész jobb kézre esik !! )
( Balos : az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész bal kézre esik !! )

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:241.290Ft.
Bruttó:306.440Ft.