Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

Használat, szállítás, fizetés

Általános tájékoztató:

Több mint 40 gyártónk van akiknek mindnek egyenként több száz terméke van több száz színvariációban ezáltal csak kisméretű bemutató részt üzemeltetünk a raktárunkon belül egy pár gyártó egy-egy termékével a minőség megtekinthetősége miatt.(főleg konyhabútorok...) Raktárkészletet nem tartunk ( a főprofilunk közületek,üzletek ellátása nagy tételben). Nálunk a magánvásárlók csak szövetminta, faminta,katalógus, méretek, képek alapján tudnak rendelni , viszont nagykereskedelmi árakon. A www.robinagyker.hu oldal bal oldali menüsorában letölthetőek a gyártók katalógusai (pdf.) amikben megtalálható a gyártóink teljes kínálata . Mi Bútor nagykereskedelmi raktárat üzemeltetünk és általában kereskedelmi partnereket szolgálunk ki (ezek közületek,bútorboltok ahol ugyanezek a termékek kb.:30-50%-al drágábban kaphatók .) Jelenlegi akciónk keretén belül kiszolgálunk magánvásárlókat is nagykereskedelmi árakon. Statisztikát nem vezetünk arról, hogy mely kereskedelmi partnerünknél mely termékeink vannak kiállítva ezért ilyen jellegű kérésekre nem tudunk válaszolni illetve adatokat sem tudunk szolgáltatni a viszont eladóinkról !!! A vételár a termékek alatt feltüntetett bruttó forint ár! A nettó ár a külföldi céggel vásárló, érvényes EU-s adószámmal rendelkező partnereinkre vonatkoznak! Általában maximum 4-7 hét a megrendelési időszak, 30% előleg kifizetése után indítjuk a megrendelést. A hátralékot a bútor raktárba való beérkezésekor vagy az elszállításkor kell kifizeti. E-mailben is lehet árajánlatot kérni bár a kárpitos rendelés egy kicsit problémás, mert több fajta szövet közül lehet kiválasztani az adott termék színét, ill. fa színét. Javaslom a termék adatlapjainkat és oldalunkon a gyártóink honlapjait ahol el lehet érni a bútorok pontos paramétereit (fényképek, szövetek, méretek stb.) és ami onnan tetszik nálunk megrendelhető 


Egyéni-önerős kiszállítás:

Szállítást egyénileg is lehet szervezni a beérkezésről történt tájékoztatás után. Telephelyünkről minden vásárlónknak lehetősége van a céges munkaidőnkben, hogy önmaga szállítsa el a már beérkezett bútorát. Ha önerős elszállítása mellett dönt akkor kérem gondoskodjon rögzítő és esetleges csomagoló anyagokról a biztonságos szállítás érdekében mivel cégünk nem vállal felelősséget a szállítás során keletkezett sérülésekre! Raktárunkból minden esetben sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a termékek a vásárlónak. Igény esetén, ha kéri és jelzi akkor nagyon szívesen segítünk a szállító járműbe való bepakolásban is ha időnk engedi.


A Budapesti címre történő kiszállítás:

Egy külsős szállító vállalkozó ajánlja magát:

RUDULY SÁNDOR
+36-(20)-3202-852


Nála lehet hátralékot is fizetni a helyszínen a bútor átvételét követően. Beérkezés után vele kell megbeszélni, hogy mikor, hova, mennyiért..... !!! (Lapra szerelt bútor száll. költsége: Háztól házig 9.700.-ft, lifttel egyszeri +1.000.-ft, lift nélkül +1.000.-ft emeletenként a felvitel. Ha összeszerelt bútor a szállítandó akkor mindenkit kérünk, hogy tájékozódjon a megadott tel. számon a szállítótól hogy mennyi a pontos összeg a szállítandó bútor mennyiségétől,nagyságától függően !) Raktárunkból sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a megrendelt termékek a szállítónak. Mivel a külsős szállítók nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük átnézni a termékeket az átvételkor mert a szállításból eredő sérülés az átvételt követően nem képez utólagos reklamációs vagy garanciális alapot.


A vidéki címre történő kiszállítás:

Egy külsős szállító vállalkozó ajánlja magát:

LADÁNYI BALÁZS
+36-(20)-596-1779


Beérkezés után vele kell megbeszélni hogy mikor,hova,mennyiért..... !!! (Lapra szerelt bútor esetén: általában a bútor érték 10%-ka a szállítási költség, minimum.15.000.-ft . Ha összeszerelt bútor a szállítandó akkor mindenkit kérünk, hogy tájékozódjon a megadott tel.számon a szállítótól hogy mennyi a pontos összeg a szállítandó bútor mennyiségétől,nagyságától függően !) Raktárunkból sérülés mentesen-fényképekkel dokumentálva kerülnek átadásra a megrendelt termékek a szállítónak. Mivel a külsős szállítók nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük átnézni a termékeket az átvételkor mert a szállításból eredő sérülés az átvételt követően nem képez utólagos reklamációs vagy garanciális alapot!


Bútor szerelés-telepítés:

Bútor összeszerelési igény esetén Somogyi Gábor külsős vállalkozó ajánlja magát helyszíni szerelésre.
Az alábbi telefon számon kell érdeklődni nála a szerelési költségről: +36-(70)-221-4455.
Általában a szerelési költség a bútor érték 10%-a de konyhák esetén a kiszállásnak,falra szerelésnek és bevágásoknak, átalakításoknak még plusz külön költsége van!!!
Javasoljuk az összes költség tisztázását a szerelést megelőzően az utólagos félreértések elkerülése végett!
Mivel a szerelők nem cégünk alkalmazottai ezért kérjük a szerelést követően átnézni és minőségileg átvenni a munkát mert a szállításból-szerelésből adódó sérülések nem képeznek utólagos reklamációs-garanciális alapot!
(Természetesen a gyártók tudják pótolni a sérült alkatrészt de annak külön költsége van.)

Gyártók
Új termékeink április hónapban
Nettó:19.000Ft.Bruttó:24.130Ft.
Nettó:25.000Ft.Bruttó:31.750Ft.
Nettó:36.000Ft.Bruttó:45.720Ft.
Nettó:39.000Ft.Bruttó:49.530Ft.
Nettó:99.800Ft.Bruttó:126.750Ft.
Nettó:102.800Ft.Bruttó:130.560Ft.
Nettó:38.000Ft.Bruttó:48.260Ft.
Nettó:61.800Ft.Bruttó:78.490Ft.
Nettó:57.000Ft.Bruttó:72.390Ft.
Nettó:48.000Ft.Bruttó:60.960Ft.
 

Bejegyzések a blogról