,..CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) V.KAT.-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.13. és 20. között cégünk szabadság miatt zárva tart. Nyitás: 2020. július 20.

,..CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) V.KAT.-Bútor
[SAROKGARNITÚRA]

CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) V.KAT.                                *BŐR-TEXTILBŐR KOMBÓ

A CHESTERFIELD sarokgarnitúra több elemből variálható. A főképen látható összeállítás a 10-5-8 elemekből tevődik össze.A kérhető elemek a fényképek között tekinthetőek meg. A kárpit az V. kategória közül választható. A közölt ár az V-ös kategória bármely színére vonatkozik.Ez a kategória a Természetes bőr és színazonos textilbőr kombinációja .Ez azt jelenti hogy az ülő és hátrész valamint a karfák ererdeti-természetes bőr borítást kapnak.Az összes többi rész színazonos textilbőr kárpitozású. A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor nem biztos, hogy az élő kárpit színt adja vissza az egyedi kijelző színbeállítás miatt és a kárpit tapintás érzését sem tudja visszaadni.

 

Ha más összeállítást szeretne és tudott választani a szövetek közül akkor azt az ajánlatkérés megjegyzés rovatába kérjük beírni és az alapján küldjük Önnek a részletezett árajánlatot.

 

Ez az összeállítás nem ágyazható ! (Minden eleme fix !)

 

 

# Hullám Rugós-Jó minőségű rendkívül rugalmas HR habszivaccsal-! #

Szélesség 288 cm # Magasság 72 cm # Mélység 248cm# 

 

Elektronikus szövetminták kategóriánként a gyártó oldaláról:

 

http://gawin.pl/probnik_tkanin/

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:548.500Ft.
Bruttó:696.600Ft.