,..CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) I.KAT.-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15. napjától 2019. január 7. napjáig raktárunk zárva tart. Ezen időszakban ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak január 7. napjától kezdődik.

,..CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) I.KAT.-Bútor
[SAROKGARNITÚRA]

CHESTERFIELD SAROKGARNITÚRA(10-5-8) I.KAT.-Bútor

A CHESTERFIELD sarokgarnitúra több elemből variálható. A főképen látható összeállítás a 10-5-8 elemekből tevődik össze.A kérhető elemek a fényképek között tekinthetőek meg. A kárpit 5 kategória közül választható és az ár a választott kategóriától függ. A közölt ár az I.-es kategória bármely szövetére vonatkozik. A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor nem biztos, hogy az élő kárpit színt adja vissza az egyedi kijelző színbeállítás miatt és a kárpit tapintás érzését sem tudja visszaadni.

 

Ha más összeállítást szeretne és tudott választani a szövetek közül akkor azt az ajánlatkérés megjegyzés rovatába kérjük beírni és az alapján küldjük Önnek a részletezett árajánlatot.

 

Ez az összeállítás nem ágyazható ! (Minden eleme fix !)

 

 

# Hullám Rugós-Jó minőségű rendkívül rugalmas HR habszivaccsal-! #

Szélesség 288 cm # Magasság 72 cm # Mélység 248cm# 

 

Elektronikus szövetminták kategóriánként a gyártó oldaláról:

 

http://gawin.pl/probnik_tkanin/

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:284.300Ft.
Bruttó:361.060Ft.