.BRAGALA Ágyazható SAROKGARNITÚRA-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.BRAGALA Ágyazható SAROKGARNITÚRA-Bútor
[Sarokgarnitúra]

BRAGALA ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 250 cm      Magasság: 83 - 98 cm     

Mélység: 97 - 144 cm

Fekvő felület: 140 x 223 cm

 

 

Skandináv vonalvezetésű sarok, amelyet legömbölyített, játékos vonalai egyedi megjelenésűvé tesznek. A keskeny karfák még inkább kiemelik a bútor önmagában is kényelmet sugárzó és pihenésre invitáló formáját. A fa lécek és -lábak klasszikus stílusjegyei teszik tökéletessé és harmonikussá a garnitúra megjelenését.

 

A bútor jellemzői:

- Bonellrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- Nyitást segítő ágyszerkezet

- Ágyneműtartós

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Fa lábak és lécek

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

 

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

Jobbos, vagy balos állásban rendelhető –

Árajánlatkéréskor kérjük  szíveskedjen megadni,

hogy melyik állásban kérik elkészíteni

( Jobbos: az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész jobb kézre esik !! )
( Balos : az L alak hosszú részével szemben állva a rövid rész bal kézre esik !! )

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:135.350Ft.
Bruttó:171.890Ft.