.BALTICLA Ágyazható SAROKGARNITÚRA-Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

.BALTICLA Ágyazható SAROKGARNITÚRA-Bútor
[Sarokgarnitúra]

BALTICLA ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA_Bútor

Szélesség: 290 cm      Magasság: 71 - 89 cm     

Mélység: 140 cm

Fekvő felület: 170-190 x 242 cm

 

 

Ez a mély ülőfelületű, tágas sarokgarnitura tökéletes kiegészítője a családi-baráti összejöveteleknek. A steppelt ülőfelület a minimalista garnitúrának elegáns megjelenést kölcsönöz. A tágas fekvőfelület mérete franciaágy érzést kelt.

 

A bútor jellemzői:

- UNIVERZÁLISAN SZERELHETŐ (igény szerint  lehet jobbos-, vagy balos állású)

- Hullámrugós ülőfelület + PUR hideghab matrac

- Nyitást segítő ágyszerkezet

- Ágyneműtartós

- A háttámla hátoldala is kárpitozott – térbeli elhelyezést tesz lehetővé

- Krómozott lábak

 

 

A feltüntetett ár az I. szövetkategóriára vonatkozik.

A gyártó kínálatában három szövetkategóriából választhatják ki az igényüknek megfelelő kárpitot. Ennél a bútornál a gyártó promóciós (gyár által meghatározott fix) szövetkombinációval is elkészíti a bútort, amely ára kedvezőbb az I. kategóriás árnál!! A promóciós szövettel kapcsolatos tudnivalókról és árról vevőszolgálatunk készséggel tájékoztatja Önöket.

 

A kárpit kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor egyedi színbeállításai miatt nem biztos, hogy a kijelző az élő, valódi kárpit színt adja vissza és a kárpit tapintás érzését sem tudja érzékeltetni. Tekintettel arra, hogy minden bútort egyedileg, a vevők igényének megfelelően rendelünk meg a gyártóktól, amennyiben a vásárló saját felelősségére az internetes szövetkollekcióból választ szövetet és a bútor beérkeztekor a valós szín nem nyeri el a vevők tetszését, a bútort kicserélni, vagy visszavásárolni nem áll módunkban. Kérjük ezt megrendeléskor minden esetben szíveskedjenek szem előtt tartani!

 

 

A weboldalunkon szereplő bútorok közül csak néhányat találnak meg raktárunkban!  

Az adott  bútor megtekinthetőségéről, kérjük, hogy előzetesen minden esetben érdeklődjön.

 

 

*Kiszállítás esetén a mi külsős szállítóink gondoskodnak a sérülésmentes átadásról. Ha egyénileg szállítja el a vevő a raktárunkból a bútort, akkor cégünk nem vállal felelősséget a szállításból adódó, esetleges sérülésekért.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:323.510Ft.
Bruttó:410.850Ft.