.ATELIE tömörfa 1-es összeállítás-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15. napjától 2019. január 7. napjáig raktárunk zárva tart. Ezen időszakban ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak január 7. napjától kezdődik.

.ATELIE tömörfa 1-es összeállítás-BÚTOR

ATELIE tömörfa 1-es összeállítás.*

Az összeállítás elemei:

Asztal ST4N160( 160/250 x 77 x 90 [cm])+4X Szék K (47 x 98 x 47 [cm])+Komód 3D3S (170 x 88 x 45 [cm]) +KOMÓD 2D2S(119 x 88 x 45 [cm])+ VITRIN RÁTÉT 2D (120 x 114 x 39 [cm])(Szél./Mag./Mélys.)

A bútor Korpusza természetes fafurnér, a front tömör tölgyfa.*

Színe lehet:DAB világos antik vagy DAB sötét antik.  

                 A leírás alatt legördülő menüben választható

                      ki a kívánt szín ajánlatkérés esetén !*

 

Az ATELIE család sok fix méretű elemből áll és az elemekből válogatva lehet összeállítani a kívánt kombinációt.* Az előforduló fa elszíneződés,csomó,repedések és természetes hibák a design része és nem számít garanciális,reklamációs hibának !!! ***Stílus: Az ívelt lábak és a természetes erezésből kialakított front intarziák az eleganciát viszik a lakótérbe. A bútorok egyszerűen könnyedek és kidolgozottak. A részletek nagy szerepet játszanak, amelyek magukban hordozzák a nyugalmas élet lehetőségét és a stressz mentességet.**** VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk. A szekrények összeszerelve érkeznek #

A gyártó termékeit a természetes fa szépsége inspirálta és a bennünket körülvevő természet tisztelete. Kezdettől fogva (1990-től) a legmagasabb gyártási szabványokat és a legjobb formatervezési megoldások kreatív megvalósítását tartja szem előtt. A jól megtervezett bútorok az esztétika, a kényelem és a funkcionalitás kombinációja. Egy tapasztalt tervezőcsapatnak köszönhetően egyedülálló bútorokat kínál, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és elvárásainak. Bútorai gyártásánál a legjobb, speciálisan választott fát és természetes fafurnért használ. A legmagasabb színvonal biztosítása érdekében a teljes gyártási folyamatot állandóan modernizálja. A fejlett fafeldolgozási technológia kombinálva a legjobb kézművesek manuális készségeivel és elkötelezettségével, egyedülálló eredményeket hoz. A természethez közeli környezet, valamint az ügyfelek és alkalmazottak egészségét szem előtt tartva kizárólag ökológiai viaszokat, faanyagokat, olajokat és lakkokat használ a faanyag feldolgozásakor. Mindezen termékek ezért joggal megállják helyüket a teljes Európai piacon kívül még Amerikában is.

Nettó:647.000Ft.
Bruttó:821.690Ft.

Elérhető opciók:

ATELIE SZINE:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.