ACAPULCO MULTI POCKET matrac, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

ACAPULCO MULTI POCKET matrac

ACAPULCO TÖBB ZSEBES MULTI POCKET Matrac 80*200cm

 

Több zsebes (Multi Pocket) Acapulco matrac:

Szeretne egy kis luxust vinni hálószobádba? A megfelelő belső elrendezés mellett ügyeljen a matrac minőségére is, amelyen minden este pihenni fog. Ha javítani szeretné alvási kényelmét, válassza a többzsebes Acapulcót. A többzsebes matracok kizárólagosnak minősülnek. Nem ok nélkül. Az ilyen típusú modellek fejlett technológián alapulnak, ami a pihenés közben érzett kényelem szintjét jelenti. A megnövelt számú, az egyes zsebekben elhelyezett tartós rugókból álló multipocket rendszer a rugók felső és alsó részén található két réteg filccel lettek megerősítve. Az Acapulco matrac alja további 2 cm vastag latex réteggel van ellátva, míg a modell teteje rugalmas HR habszivacsból készült, amelyet kivételesen jó rugalmasság és tartósság jellemez. Az Acapulco modell levehető huzattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a matrac megfelelő tisztán tartását. Az Acapulco egy többzsebes matrac 80/90/120/140/160/180/200 x 200 cm-es méretben, aminek köszönhetően nem okoz gondot a saját igényeihez igazítani. A nagyszámú, kiváló minőségű rugó használatának köszönhetően a matrac tökéletesen alkalmazkodik a test sajátosságaihoz és megfelelően támasztja azt, segítve a helyes testtartást és tehermentesítve a gerincet. A matrac nagy rugalmassága ellenállóvá teszi az alakváltozásokkal szemben, ennek köszönhetően hosszú ideig szolgálja a használót, biztosítva a maximális kényelem szintjét. Ha gerincének megkönnyebbülésre van szüksége, és olyan termékeket részesít előnyben, amelyek tartósak és hosszú élettartamot biztosítanak, a többzsebű Acapulco matrac máris a helyére kerülhet.

Multipocket Acapulco matrac - paraméterek:

 

Matrac típusa: több zsebes

Oldal: Kétoldalas

Keménység: H3 - átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

Magasság: 18 cm

Betét: HR hab + multipocket rugó + filc távtartó + latex

Huzat: hipoallergén cipzáras, 40 fokon mosható

 

Multipocket matracok – ez a zsákrugós matracok továbbfejlesztett változata. Belül zsebek is vannak, amelyeknek köszönhetően minden rugó önállóan működhet. Az egyik megnyomásával csak arra hatnak, a többi mozdulatlan marad. A különbség jól látható, ha összehasonlítjuk a rugós és zsebes modelleket. A rugós matracok régebbi változata huzalcsatlakozásból áll, ami hullámos hatást kelt (az egyik vég megnyomása erősen hat a másikra). Sokkal jobb megoldást jelentenek a zsebmatracok, főleg azok továbbfejlesztett változata, azaz a multipocket. A zsebrugós matrac és a multipocket közötti alapvető és fő különbség a zsebrugó átmérője. A többzsebes matracoknál a zsebek átmérője általában kétszer kisebb, így több zseb fér el 1 m²-es területen. A zsebmatrac körülbelül 260 darab/m2-es, a többzsebes matrac pedig négyzetméterenként akár 500 rugóból is állhat.

•           A méretek lehetnek (7 fajta méret):

             80x200cm, 90x200cm, 120X200cm, 140X200cm, 160X200cm, 180X200cm, 200X200cm

•           A huzatok lehetnek (5 fajta huzat):

             Hypoallergenic, Aloevera, Medicott Silver, Silk, Cashmere + Velvet black

Összefüggés van a matrac keménység és a használó testsúlya között, minél nagyobb a testsúly, annál feszesebb matrac kell, hogy meg tudja tartani a tömeget. Azonban nem mindegy a testfelépítés sem, hogy a súlyhoz milyen testmagasság társul. Nem mindegy, hogy 160 vagy éppen 200 cm magassághoz társul pl. 120 kilogramm testsúly.

H tablazat

A fenti, részletesebb táblázatban tekinthető meg, hogy adott testsúlyhoz és magassághoz, testalkathoz milyen keménységű matrac illik.

Matrac keménységi skála:

•         H1 keménységű matrac – ez a kimondottan lágy matrac kategória, így   maximum 50 kilogrammos testsúlyhoz vannak ajánlva.

•         H2 keménységű matrac – ez még a lágy matracok csoportja, viszont ezek egy kicsit feszesebbek, mint az előzők, 70 kilóig ajánlottak.

•         H3 keménységű matrac – a félkemény matracok kategóriája, mely az átlagos testfelépítésű és súlyú emberek számára javasolt 70-től 100 kg-ig.

•         H4 matrac keménység – a „súlyosabb egyéniségekhez” illő kemény matracok, 100 és 130 kg közötti testtömeggel rendelkezőknek biztosít stabil test támaszt.

•         H5 kemény matrac – ezek pedig az igazán kemény matrac, 130 kg feletti testsúlyhoz ajánlott ez a keménység.

 

Árajánlatkérés esetén a termékleírás alatt található legördülő menüben választható ki a kívánt méret és huzat !

A termékek rendelési feltételeiről ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.          

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:43.670Ft.
Bruttó:55.460Ft.

Elérhető opciók:

Matrac merete - huzata:



Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:71.430Ft.Bruttó:90.710Ft.
Nettó:98.050Ft.Bruttó:124.520Ft.