38-as Sziget Munkalap DAB LORENZO R20256 NW Matt, Robi Bútor Nagykereskedés - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

38-as Sziget Munkalap DAB LORENZO R20256 NW Matt

38-as Munkalap DAB LORENZO R20256 NW  Matt

(a főképen látható a szín !)

 

- 38mm vastag HPL nagy nyomással laminált fóliázott nagy sűrűségű faforgács munkalap,

   120cm standard mélységgel.

- A munkalap mindkét hosszanti éle 3,3 mm-es rádiusszal kerekített alul-felül. 

- A munkalap oldalsó élzárásai választhatóak.

  Lehet 2mm ABS( a munkalap színéhez közelítő) élzárás, vagy 0,6mm HPL( a munkalap színével megegyező).

- Az élzárás típusa a leírás alatti legördülő menüben választható árajánlat kérés esetén.

- A pult alsó részén lévő profilozott él alatt,teljes hosszában egy speciális szilikon szalagot helyeznek el,amely védelmet nyújt        a víz behatolása ellen. 

 

A feltüntetett ár az adott munkalap centiméterenkénti ára. A kívánt centiméter méretet ajánlat kérés esetén a darabszám helyére kell beírni ! A maximális rendelhető méret 360cm !      Csak egész centiméter méret rendelhető,a gyártó nem fogad el tört(mm) méretet !

Tulajdonságok:

Magas mechanikai károsodásnak, kopásnak, nedvességnek, magas hőmérsékletnek és UV-sugárzásnak való ellenállás jellemzi. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen közömbös a fenti tényezők iránt. Ha vizet vagy más folyadékot hagy a munkalapon, forró serpenyőt helyez rá, vagy túl erős tisztítószereket használ, maradandó károsodást okozhat !!!

Hogyan tisztítsuk meg a laminált munkalapot?

A laminált munkalap felületét meleg vízzel megnedvesített ruhával vagy szivaccsal és a konyhai felületek tisztítására szolgáló tisztítószerrel kell megtisztítani. A munkalapot alaposan meg kell szárítani és az így megtisztított pult alkalmas arra, hogy ételeket készítsen rajta.

Fontos:

A gyártó előre nem készít kivágást a mosogatóhoz, a főzőlaphoz stb.(ezeket mindig a helyszíni összeszereléskor kell megtennie az asztalosnak!)

 

A színválasztással kapcsolatos esetleges félreértések és kellemetlenségek elkerülése végett fontos tudni, hogy a monitor színbeállítása és felbontása miatt a képen látható színek eltérőek lehetnek és nem biztos, hogy a valós színeket adja vissza a kép, ezért célszerű a valóságban a raktárunkban megtekinteni a rendelni kívánt mintákat-színeket. Ennek ellenére természetesen a saját felelősségére mindenki élhet a lehetőséggel, hogy internetről válasszon színt! Ezt minden esetben közölnünk kell, mert ezek egyedi megrendelések, amik különböznek a normál web áruházi vásárlástólA munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek munkaidőben.

 

 

 

 

Konyhatervezéshez segédletek:

Elemes konyhabútor családok az oldalunkon:

https://www.robinagyker.hu/elemes-konyhabutor-c-159_164_170.html?osCsid=3946e02f7cdeb10e2680a29342ddadf0

 

Konyha tervezési segédlet az oldalunkon:

https://robinagyker.hu/konyhatervezes.php

 

Személyes konyha tervezési konzultációhoz/árkalkulációhoz

időpontfoglalás az oldalunkon:

https://robinagyker.hu/idopont.php

 

- A konyhabútor elemek lapra szerelve érkeznek # Az általunk ajánlott külsős szakemberek házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. Szállítási és szerelési díjakról kérjük, hogy a vállalkozóknál érdeklődjenek.#

A honlapunkon található árak tájékoztatóak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:430Ft.
Bruttó:540Ft.

Elérhető opciók:

Munkalap elzaras:



Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.