.SILVER KONYHA "havanna" 3,2 MÉTERES-konyhabútor
[konyhabútor]

SILVER KONYHA "havanna" 3,2 MÉTERES-konyhabútor

Szélesség 320 cm # Magasság XXX cm # Mélység 60 cm

# Szín "havanna"

# Megrendelhető színek: #AFRICAN GRASS, HAVANA, LATE, GREY*

A bútor elemenként is rendelhető

# A képen látható összeállítás elemei:W240*2XW4BS80ALU*2XW4B80*W360*D4M40*D8Z80*D3M60* D1180*D11K60* Az ár nem tartalmazza a munkalap és gépészet árát ! ! !

-Három színből választható a korpusz:     

1.JERSEY 16mm vastag faforgácslap.*alapáras*  BLUM alap vasalatokkal,műanyag fogantyúkkal. 

2.GREY 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                              

3.LAVA 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                

-Rendelhető extrák: ajtó és fiók-csapódás csillapító, munkalap, fém fogantyú-több méretben, vízzárók, munkalap összekötők, munkalap fordítók, -végzárók, de akár konyha-gépészet is (beépíthető-sütő, főzőlap, elszívó, mosogatógép….). Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                              

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek ill. akár 3D-s tervező programmal is tudunk személyes megbeszélés keretén belül segíteni a tervezésben és megrendelésben.

A 3D-tervező program itt érhető el :      www.extom.com.pl/p,508,aranzacja.html

-A konyhabútor elemek lapra szerelve érkeznek # Szakembereink kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:133.600Ft.
Bruttó:169.670Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.