SÁRA EF.RÁCSOS FENYŐÁGY KERET+GÁZRÚGÓS ÁGYRÁCS 160X200cm BÚTOR

SÁRA EF.RÁCSOS FENYŐÁGY KERET+GÁZRÚGÓS ÁGYRÁCS 160X200cm 

SÁRA EF.RÁCSOS ÁGYKERET+GÁZRÚGÓS ÁGYRÁCS **Matrac nélkül

Lakkozott natúr színre vonatkozik az ár! Cseresznye és antik páccal is rendelhető.A leírás doboz alatt található legördülő dobozból lehet kiválasztani a pác színt ami megfelelő. Szintén egy legördülő dobozból lehet a méretet is kiválasztani amit 90cm vagy 140cm vagy 160cm vagy 180cm matrac szélességhez lehet. Az  éjjeli szekrény nincs az árban de rendelhető !!! Lapraszerelten,csomagolva kerül forgalomba.

 

 

- Skandináv stílusú Magyar termék.  A skandináv stílus ismérve az egyszerűség: kevés díszítés, letisztult formák, sima felületek (nem összetévesztendő a minimál stílussal!). Másik jellegzetes vonása a funkcionalizmus és a praktikusság. Kerül mindent, ami felesleges, túlzásba vitt díszítést és a szükségtelen giccset, de a bútorok tervezésénél az is szempont, hogy a felhasználókat megkímélje a felesleges cselekvéstől, elpazarolt energiáktól. A természetesség és szépség nem a fényűzésben, hanem az arányokban, a minőségi anyagok igényes megmunkálásában érhető tetten. A lakásba bekerülő faanyag minden formájában harmóniát biztosít az ember és környezete között és tompítja a mai rohanó világ stressz hatását hogy bekerül az életterünkbe a természet egy kis szelete.

 

- A termék alapanyaga a szibériai és skandináv borovi fenyő, amely kiváló tömör szerkezettel rendelkezik, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. A kiváló ár-érték arány mellett a tartós egyszerű szerkezetek teszik a fenyőbútort sláger termékké. Feldolgozása korszerű gépparkkal történik, a felület kezelésére környezetbarát lakkot használnak ami kellemes tapintást és selymes fényt kölcsönöz a bútornak. A natúr fa színe a kezdeti világosról a napfény hatására sötétedik, patinája idővel még inkább kiemeli a fa egyedi erezetét. A bútorcsaládok mindegyik eleme rendelhető cseresznye vagy akár antik páccal is.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:87.310Ft.
Bruttó:110.890Ft.

Elérhető opciók:

Franciaágy méret:PÁC SZÍN:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.