QUATTRO Étkező garnitúra Asztallal Műrattan/polyrattan kerti bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor

QUATTRO Étkező garnitúra Asztallal Műrattan/polyrattan kerti bútor

QUATTRO Étkező garnitúra 4 Szék Asztallal Műrattan/polyrattan kerti bútor

Színe:Fekete/Fekete asztal vagy Sötétbarna/Vil.barna asztal

          (A leírás alatti legördülő menüből választható )

Anyaga:Aluváz

Fonat: 7-8 mm x 1,2 mm-es műrattan/polyrattan

Garancia: 2év.

Egyszerű és jóminőségi kerti garnitúra, amely élvezetessé teszi a szabadban töltött perceket. A fonott műrattan/polyrattan bármilyen időjárásnak ellenáll: nem kell attól tartania, hogy az eső, a fagy vagy a nap UV sugarainak hatására kerti bútora elveszíti a formáját vagy a színét.

A készlet 5 elemből áll : 

  1 x asztal:

 • hossz: 70 cm
 • szélesség: 70 cm
 • Magasság: 70 cm

 4 x szék:

 • szélesség: 55 cm
 • mélység: 55 cm
 • magasság: 95 cm
 • magasság a talajtól az ülésig: 45 cm
 • a háttámla magassága az ülésből: 54 cm
 • A székek azonnal felhasználhatók a dobozok eltávolítása után.
 • A székek egymásra vannak helyezve (az egyiket a másikba helyezik), melynek köszönhetően a tárolás sokkal könnyebbé válik, és a bútorok nem sok helyet foglalnak el.
 • Az asztal egyszerű szerelésre tervezett, a mellékelt utasítások szerint.

A Bello Giardino kerti bútorok kiválóan használhatók teraszokon, kertekben, verandákon és belső terekben is. Az igényes vásárlók számára készült minőségi darabok, amelyek nemcsak hívogatóan kényelmesek, de elegánsak és esztétikusak is, így valódi élménnyé teszik a szabadban való pihenést.

Ez a bútor az itt látható kivitelben és szín(ek)ben rendelhető.  A bútor kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt.

-A kerti bútor elemek össze szerelve érkeznek,általánosan 15-30 munkanapon belül # Szakemberek kedvező áron házhoz szállítják, # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

A műrattan/polyrattan kerti bútor anyaga könnyű polietilénből készültanyag, amely nagy tartósságú ,egy modern, kerti bútorok gyártására használt anyag. Szintetikus gyantából készül, ezért nevezik néha "szintetikus rattannak".A rattantól eltérően télen kívül tárolható. Az időjárási viszonyok miatt nincs torzítás vagy elszíneződés. A műrattan/polyrattan kerti bútor nem fél az esőtől, a hótól, az alacsony hőmérsékletektől és a magas hőmérsékletektől sem,ugyanakkor hasonlít a természetes rattan bútorokhoz.Ezek a műrattan kerti bútorok nem színeződnek el és nem veszítik el természetes fényüket. Ezen kívül a kerti bútorok nem szívják fel az olyan anyagokat, mint a zsír, az alkohol, a kávé vagy akár a klór. Sikeresen állnak a kertben több évszakon keresztül.

 

Nettó:79.520Ft.
Bruttó:100.990Ft.