,..PUERTO BONEL RUGÓS-ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA-BÚTOR, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 4. és 20. között ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak augusztus 21. napjától kezdődik. Raktárunk 2018. augusztus 4. és 20. között zárva tart.

,..PUERTO BONEL RUGÓS-ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA-BÚTOR

PUERTO BONEL RUGÓS-ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA 

Sarokgarnitúra ajánlatunkban 2 színösszeállítás közül választhat melyek SAWANA-zsákszövet és SOFT textilbőr összeállításúak.

A magas fekhely vendégágy szerkezete teljes egészében  kényelmes alvást biztosít. 

A leírás alatt lévő legördülő menüből választható ki a kívánt összeállítás az ajánlottak közül.A fényképek között tekinthető meg a két összeállítás képe valamint paraméterei is.

Ezen típus csak a képeken látható kárpittal és színekkel rendelhető. Kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor nem biztos, hogy az élő kárpit színt adja vissza az egyedi kijelző színbeállítás miatt és a kárpit tapintás érzését sem tudja visszaadni.

 

-Bonel rugó és jó minőségű rendkívül rugalmas HR habszivaccsal

-Dupla ágynemű tartós #

Szélesség 237 cm # Magasság 90 cm # Mélység 150cm# 

 

Univerzális állású sarokgarnitúra**tetszés szerint állítható össze !

 

 

FEKVŐFELÜLET (MAGAS FEKHELYES): Szél. 125 cm # Hossz. 195 cm # 

 

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:116.900Ft.
Bruttó:148.460Ft.

Elérhető opciók:

KANAPÉ SZÍN KÓD: