.PLATINUM KONYHA MAGASFÉNY. "FEHÉR-FEKETE CSÍKOS" 2,4 MÉTR.Konyhabútor
[konyhabútor]

PLATINUM KONYHA MAGASFÉNYŰ "FEHÉR CSÍKOS+FEKETE CSÍKOS" 2,4 MÉTERES,TAKARÓ SZEGÉLYEKKEL-JERSEY KORPUSZ_konyhabútor

Szélesség 240 cm # Magasság XXX cm # Mélység 60 cm # Szín FEHÉR CSÍKOS+FEKETE CSÍKOS

A bútor elemenként is rendelhető # A képen látható összeállítás elemei:W2 40* W4B 60*2 X W4B 80*D4M 40*D14RU 60*D3M 60*D11 80# Az ár nem tartalmazza a munkalap, takaró szegélyek és gépészet árát ! ! !# 

-Rendelhető FRONT színek:

# WHITE*VANILIA*BLACK*DEEP RED*BLACK STRIPES*WHITE STRIPES*ROSE RED*CAMEL#                                      -A WHITE STRIPES és BLACK STRIPES csíkos frontok felárasak !!!

-Három színből választható a korpusz:     

1.JERSEY 16mm vastag faforgácslap.*alapáras*  BLUM alap vasalatokkal,műanyag fogantyúkkal. 

2.GREY 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                              

3.LAVA 18mm vastag faforgácslap *feláras de az ár tartalmazza a vastagabb bútorlapot és a BLUM alap vasalatokat valamint  a fém-chrom fogantyúkat  is.                

-Rendelhető extrák: ajtó és fiók-csapódás csillapító,munkalap,fém foganttyú-több méretben,vízzárók,munkalap összekötők,munkalap fordítók,-végzárók, de akár konyha-gépészet is( beépíthető-sütő,főzőlap,elszívó,mosogatógép….).Ezen termékek rendelési feltételeiről minden esetben ügyfélszolgálatunkon vagy a robi@robinagyker.hu mail címen tud felvilágosítást kérni.                                                         

A front-korpusz-munkalap minták raktárunkban mindig megtekinthetőek ill. akár 3D-s tervező programmal is tudunk személyes megbeszélés keretén belül segíteni a tervezésben és megrendelésben.

A 3D-tervező program itt érhető el :      www.extom.com.pl/p,508,aranzacja.html

-A konyhabútor elemek lapra szerelve érkeznek # Szakembereink kedvező áron házhoz szállítják, és ha szükség van rá, be is építik konyhabútorát. # Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.# VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097

Nettó:147.730Ft.
Bruttó:187.620Ft.

Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.