,..MARINOE III.KAT.HULLÁM RUGÓS ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA Bútor, Robi Bútor Nagykereskedés Webáruház - bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra, kanapé, ülőgarnitúra, hálószoba bútor
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 4. és 20. között ajánlatkéréseiket fogadjuk, de feldolgozásuk csak augusztus 21. napjától kezdődik. Raktárunk 2018. augusztus 4. és 20. között zárva tart.

,..MARINOE III.KAT.HULLÁM RUGÓS ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA Bútor

MARINO III.KAT.HULLÁM RUGÓS ÁGYAZHATÓ SAROKGARNITÚRA 

U alakú univerzális sarokgarnitúra ajánlatunkban 12 színösszeállítás közül választhat melyek erős-strapabíró zsákszövet ülőfelülettel rendelkeznek és a kafák valamint az oldal és hátrészek jó minőségű textilbőrrel vannak bevonva. 

 A magas fekhely kényelmes alvást biztosít. 

A leírás alatt lévő legördülő menüből választható ki a kívánt összeállítás az ajánlottak közül.A fényképek között tekinthető meg a 12 összeállítás képe valamint paraméterei is.

Amennyiben nem talál ezek között megfelelőt akkor raktárunkban kb 100 szövetminta közül tud még válogatni négyszövetkategóriából. Kiválasztása telephelyünkön élőben ajánlott, hiszen internetes szövetválasztás esetén a monitor nem biztos, hogy az élő kárpit színt adja vissza az egyedi kijelző színbeállítás miatt és a kárpit tapintás érzését sem tudja visszaadni.

 

# HULLÁM Rugós-Jó minőségű rendkívül rugalmas HR habszivaccsal-

 

ágynemű tartós #

 

Szélesség 365 cm # Magasság 90 cm # Mélység 195-195cm# 

 

FEKVŐFELÜLET (MAGAS FEKHELYES): Szél. 140 cm # Hossz. 365 cm # 

 

Az ár szövetkategória függő!!!

Ez az ár III.kategóriás szövetre vonatkozik!!!Sok féle szövet közül lehet még választani.# 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:146.300Ft.
Bruttó:185.800Ft.

Elérhető opciók:

KANAPÉ SZÍN KÓD: