GÁLA ELŐSZOBAI 4 FIÓKOS KOMÓD BÚTOR

GÁLA FENYŐ ELŐSZOBAI 4 FIÓKOS KOMÓD BÚTOR

-Szélesség:45cm

-Magasság:77cm

-Mélység:40cm

Lakkozott natúr színre vonatkozik az ár! Cseresznye és antik páccal is rendelhető.A leírás doboz alatt található legördülő dobozból lehet kiválasztani a pác színt ami megfelelő. Összeszerelten,csomagolva kerül forgalomba.

 

 

- Skandináv stílusú Magyar termék.  A skandináv stílus ismérve az egyszerűség: kevés díszítés, letisztult formák, sima felületek (nem összetévesztendő a minimál stílussal!). Másik jellegzetes vonása a funkcionalizmus és a praktikusság. Kerül mindent, ami felesleges, túlzásba vitt díszítést és a szükségtelen giccset, de a bútorok tervezésénél az is szempont, hogy a felhasználókat megkímélje a felesleges cselekvéstől, elpazarolt energiáktól. A természetesség és szépség nem a fényűzésben, hanem az arányokban, a minőségi anyagok igényes megmunkálásában érhető tetten. A lakásba bekerülő faanyag minden formájában harmóniát biztosít az ember és környezete között és tompítja a mai rohanó világ stressz hatását hogy bekerül az életterünkbe a természet egy kis szelete.

 

- A termék alapanyaga a szibériai és skandináv borovi fenyő, amely kiváló tömör szerkezettel rendelkezik, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. A kiváló ár-érték arány mellett a tartós egyszerű szerkezetek teszik a fenyőbútort sláger termékké. Feldolgozása korszerű gépparkkal történik, a felület kezelésére környezetbarát lakkot használnak ami kellemes tapintást és selymes fényt kölcsönöz a bútornak. A natúr fa színe a kezdeti világosról a napfény hatására sötétedik, patinája idővel még inkább kiemeli a fa egyedi erezetét. A bútorcsaládok mindegyik eleme rendelhető cseresznye vagy akár antik páccal is.

 

VEVŐSZOLGÁLAT TEL :06-20-463-4097 Az árak tájékoztatóak, árváltozás jogát fenntartjuk.

Nettó:26.430Ft.
Bruttó:33.570Ft.

Elérhető opciók:

PÁC SZÍN:Ha mégtöbb információt kíván megtudni a termékről, látogasson el a gyártó weboldalára.

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Nettó:36.700Ft.Bruttó:46.610Ft.
Nettó:18.190Ft.Bruttó:23.100Ft.
Nettó:54.360Ft.Bruttó:69.030Ft.